Дружина Григорія Решетника показала особливе фото дітей: “З’являється сила, коли бачиш цю картину”

Христина Решетник продовжує дивувати підписників прикладом ідеального щасливого сімейного життя.

Григорій Решетник відноситься до тієї категорії знаменитостей, які не приховують особисте від публіки. Дружина і діти ведучого часто з’являються на зйомках шоу “Холостяк”, в різних програмах, на світських вечірках і на сторінках глянцевих видань. Публіка любить щирих і таких щасливих Решетників, а тому пильно стежить за особистим життям знаменитого сімейства в Instagram.

Публічність

До слова, Григорій і Христина не забувають про своїх шанувальників. Вони регулярно постять в мережі різні фото, зокрема, з сімейних заходів.

Дружина Григорія Христина Решетник нещодавно стала мамою втретє. Неможливо повірити, що така тендітна жінка здібна на таке геройство. Вона подає приклад українським жінкам своїм упорством та життєлюбством, адже будучи мамою трьох маленьких хлопчиків, які знаходяться в активній фазі розвитку і певно намагаються забрати усю мамину увагу собі, Христині вдається добре виглядати та бути абсолютно щасливою.

Розчулила підписників

Нещодавно Христина поділилася світлиною,на якій два її старші сини цілують наймолодшого. Таку дитячу ніжність не завжди побачиш. А ще складніше її закарбувати. Адже найніжніші і найприємніші спогади залишаються частіше у серці, ніж на світлинах.

Здається, що хлопчики неабияк раді поповненню і їх чекає світле майбутнє у повній забезпеченій родині. Наймолодшому пощастило найбільше, адже він з’явився на світ бажаним та коханим своїми батьками та братами. І здається, що Решетники дійсно не збираються  зупинятися і можливо через декілька років з’явиться маленька дівчинка, яка стане центром щасливого сімейства.

Схожі статті