Молода та приваблива Аліна Гросу вирішила зробити тату на обличчі: що скажуть на це прихильники

Аліна Гросу жорстоко налякала своїх прихильників.

З Аліною Гросу український глядач знайомий досить давно. Не дивлячись на те, що дівчині немає й тридцяти. Адже ми спостерігали за розвитком кар’єри молодої співачки з її малих років. Гросу з’явилася на екранах, коли їй було 5 рочків і з тих самих пір не покидала сцену. Вона запам’яталася українському глядачеві милими кудряшками, голубими очима та коротеньким носиком. І звісно ж ніжним мелодійним голосом.

У кожного свій шлях

На її шляху також були труднощі, адже дівчина хотіла довести, що вона варта уваги та її прихильників. Наприклад, вона поїхала вчитися у Росію у театральний інститут і там приховувала, що відома у рідній країні. Але держави знаходяться поруч і очевидно приховати своє життя було не дуже вдалою ідею: Аліна зустрілася з хвилею негативу від однокурсників через це. Але не через обман, а через те, ким вона являється.

Жарт і не більше

Скріншот сторінки Аліни Гросу
Скріншот сторінки Аліни Гросу

Нещодавно Аліна Гросу завітала на ранкове шоу і шокувала своїх підписників Instagram питанням, яке зненацька постало перед співачкою. Аліна Гросу запитала своїх підписників, як вони дивляться на те, що вона наб’є тату на своєму обличчі. Аби бути точніше своє ім’я, як це зробили колись скандальні репери Моргенштерн та Face.

Скріншот сторінки Аліни Гросу
Скріншот сторінки Аліни Гросу

Поки Гросу запитувала це питання, вона не могла приховати посмішки. Питання шокуюче і дуже несподіване від такої тендітної дівчини. Але вже через хвилину співачка поспішила заспокоїти своїх прихильників і показала бекстейдж запису цього відео. Тобто, вони з телеведучим обговорювали вищевказаних реперів і він попросив співачку запитати у своїх прихильників про їх думку. Тому усі можуть видихнути, адже красі Аліни нічого не загрожує.

Звісно, якщо вона сама не вирішить якось змінити свою зовнішність. Та поки зрозуміло, що в неї таких планів немає.

Схожі статті