Перша гучна сварка не змусила себе чекати: як та чому посварилися Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Чи зможе Олександр Еллерт пробачити свою кохану за маленьку провинність?

Колишніх учасників телевізійного шоу “Холостячка” Ксенію Мішину та Олександра Еллерта по праву можна назвати найпопулярнішою парою 2020- го року. Чи будуть вони популярні у новому 2021-у році – важко передбачити. Та зважаючи на те, як ЗМІ слідкує за кожним їх кроком, на думку спадає тільки один висновок: вони залишаються популярними і в цьому році.

Кохання на проекті є!

Зіркова пара з’їхалася на третій день після фіналу шоу і тому, вони не змогли приховати, як закінчиться проект. Прихильники актриси одразу зрозуміли, кого обрала героїня шоу. Зараз Мішина та Еллерт проживають разом та  діляться кожним своїм кроком, аби підтримувати популярність. Так, нещодавно Ксенія запропонувала своїм підписникам, що вона буде ділитися всім, що з нею відбувається протягом дня до найменшої деталі, а від своїх прихильників вона буде чекати на фідбек.

Підробка психологом

Також актриса любить поспілкуватися з фанатами і час від часу дає поради. Якщо в неї щось спитати в особистому чаті існує вірогідність, що вона відповість .

Декілька годин стався несерйозний та смішний інцидент. Ксенія опублікувала сторіз і нібито відмітила свого коханого Олександра. Але, як виявилося, декілька годин згодом, вона зрозуміла, що відмітила абсолютно іншу людину. На що Олександр розгнівався.

Скріншот сторінки Ксенії
Скріншот сторінки Ксенії

Але гнів швидко змінив милість і Саша почав сміятися. Розігрувана сцена сварки з гучними словами, м’яко кажучи, не вдалася. У зірковій парі справжня актриса тільки Ксенія. На жаль, Еллерт так і не отримав того, що хотів і Ксенія не змогла змінити відмітку в Інстаграм.

Схожі статті