Як Оля Полякова святкує свій день народження: дикі танці, голубі лобстери і гніздо

Оля Полякова часу не гає і святкує там, де прийдеться.

Сьогодні суперблондинка Оля Полякова святкує свій 37-й день народження. Хоч по жінці і не скажеш, що вона досягла такого віку, але це правда.

Всім би так

Оля Полякова дуже добре виглядає, повна енергії та ентузіазму та виховує двух дочок: Марію та Алісу. Які дійсно просто копії матері.

Оля Полякова на узбережжі у свій день народження
Оля Полякова на узбережжі у свій день народження

Підписники Олі, затримав подих, чекали дізнатися, як же співачка відсвяткує своє особливе свято.

Таки гніздо?

І чекати довго не довелося: Оля обрала тихе, затишне, сімейне свято у колі найрідніших для неї людей: чоловіка та доньок. Співачка зняла на відео, як рушає узбережжям разом з родиною. І не впустила шансу створити інтригу. Артистка прокоментувала, що вони будуть святкувати у глибокому гнізді. Яке саме гніздо вона не уточнювала, бо Полякова дуже гуморна і їй подобається жартувати над людьми.

Потім вона доповнила свою інтригу і зазначила, що це гніздо для них приготували. Але зрозуміліше не стало.

Вечеря

Згодом, коли родина артистки дісталася пункту призначення, стало зрозуміло, що це вона мала на увазі зроблений із піску обідній стіл та місце для відпочинку викопані у пляжному піску та накриті білосніжними скатертинами. Поруч із святковим столом постало дерево з гірляндою.

Знімок святкового столу

Знімок святкового столу

На святкову вечерю у родини були голубі лобстери, які, як зазначила Оля, найсмачніший лобстер, який вона куштувала. А доньки Олі станцювала для неї за 500 гривень.

Зрозуміла річ, що по приїзду Полякової до України вона організує вечірку, на яку прийде весь бомонд України. А прихильникам залишиться пилко слідкувати за цим.

Схожі статті