Олег Винник заінтригував фанатів фото біля літака: сам поїхав, а Таюне лишилася наодинці

Олег Винник вирушив у нову поїздку, про що розповів на сторінці в Інстаграм. А через відсутність довгих підписів, про плани артиста можна лише здогадуватися.

Співак Олег Винник любить робити для прихильників різні музичні сюрпризи та тримати їх у напрузі як щодо творчості, так і особистого життя.

У інтерв’ю співак неодноразово говорив, що він знає все те, про що співає у піснях. Тож можна зробити висновок, що сім’я у артиста є. Проте ніхто жодного разу не бачив спільних фото Олега Винника з дружиною. Хоча на концертах він виступає зі співачкою Таюне, яка і є дружиною виконавця.

Головний вовк та улюбленець країни не став зраджувати традиції любові до таємниць і заінтригував прихильників новим знімком на своїй сторінці в Інстаграм, на якому він позував, заходячи до літака.

Цього разу співак зазначив, що зовсім скоро милуватиметься краєвидами України з літака. З цього приводу у підписників артиста виникли запитання куди і звідки летить Олег Винник. І це не з проста, адже у своєму Інстаргам Олег Винник не розповів нічого про нову подорож, чим лише заінтригував підписників.

Тож шанувальники таланту артиста прпустили, що він відправився в Буковель. Хоча це лише здогад, адже співак, вірний своєму принципу, не розповів звідки він летить і куди саме.

Взагалі для головного вовка країни не розповідати про свої плани стало звичкою. Те саме стосується і його особистого життя. Знаючи це, прихильники більше цікавляться його творчими планами.

Зазвичай, якщо Олег Винник кудись зникає з мережі, то це означає, що він готується працювати над черговим масштабним проектом. знаючи це, прихильники серйозно захвилювалися за співака і порадили йому хоч іноді, але тікати від роботи і насолоджуватися життям.

Додав приводів для хвилювання легкий, на думку прихильників, одяг артиста, про що вони зауважили у коментарях до допису.

Прихильники зірки побажали йому вдалого польоту і м’якої посадки, а також насолодитися красою зимових пейзажів України.

Також помітно, що у поїздку Олег Винник відправився не у супроводі Таюне, а сам. Тож, ймовірно, від подорожі слід чекати нового музичного хіта або вражаючого проекту.

Більше про особисте життя Олега Винника дивіться у водео:

Схожі статті