Безсоромна дружина Володимира Остапчука показала, як проводить вечори: коханий не проти

Христина Остапчук вирішила поділитися деякими подробицями подружнього життя з Володимиром Остапчуком. Заодно зіркова дружина показала, як проводить вечори.

Володимир та Христина остапчуки, які восени минулого року одружилися, на початку нового року переїхали у нову квартиру. Переїзд у них ще не завершився, тож Христина час від часу ділиться деякими подробицями життя у новій квартирі.

Дівчина записала відео, у якому показала скільки у неї косметики і зізналася, що більше речей було саме у неї. Але це не дивно, адже у неї багато косметики та парфумів. які Христина дуже любить.

Проте це не все, чим ділиться зіркова дружина. Дівчина любить ділитися і тим, як саме вона проводить вечори. От і цього разу. не витримавши випробування холодом вона вирішила зігрітися келихом мартіні.

Як зізнається сама Христина Остапчук, вона рідко таке робить, лише коли є настрій. При цьому прихильники підтримали її і зізналися, що й самі не проти так погрітися.

Але основне питання допису, яким поділилася дружина Володимира Остапчука в Інстаграм стосувалося фото та відео, якими вона ділиться на своїй сторінці в мережі. Дівчину зацікавило, що думають прихильники про те, якщо на її сторінці з’явиться більше фото предметів, елементів одягу та інтер’єру.

На фото, яким Христина Остапчук поділилася у мережі. зображені два бокали та пляшка з напоєм. Схоже, що грітися дівчина таким чином збирається не одна. А от для кого друхий келих, так і лишилося загадкою. Ймовірно, він для чоловіка нотаріуса Володимира Остапчука, а, може, і просто як елемент фото.

Самі ж підписники зазначили, що їм і так подобається сторінка Христина саме через велику кількість її особистих фото. Проте, якщо вона планує стати блогером, то наповнення сторінки варто розширити.

До того ж вони зауважили, що приваблює у сторінці Христини саме її неідеальні та життєві фото та відео.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.