Наталія Могилевська наважилася на незвичний для себе крок — всиновлення: розповіла більше, ніж хотіла

Легенда українського шоу-бізнесу Наталія Могилевська вперше відповіла на найбільш провокативні питання від прихильників в Інстаграм.

Наталія Могилевська стала справжньою легендою українського шоу-бізнесу завдяки своєму трудоголізму та сильному характеру. Але те, що допомагало їй в кар’єрі, як виявилося дуже заважало в особистому житті.

У неї за плечима два шлюби, але обидва закінчилися розлученнями. Тож не дивно, що у свої 45 років у співачки немає власних дітей. Як зізнається сама Наталія Могилевська, єдині діти, які в неї були – доньки її другого чоловіка Єгора Долиніна.

Наталія Могилевська заговорила про дитину
Наталія Могилевська заговорила про дитину

Говорячи про дітей та родину, артистка зазначає, що з чоловіками в неї не складалися відносини саме через публічність. Жоден з її коханих не міг пробачити співачці того, що на концертах і гастролях вона проводила набагато більше часу, ніж з родиною.

Зараз артистка зізнається, що хоча у неї є власна школа, у якій вона працює з дітьми, вона все одно мріє про власну доньку або сина. А через вік не відкидає можливості усиновлення.

Крім цього, Наталія Могилевська розповіла і про багато інших речей, які цікавили її прихильників. Зокрема, артистка зізналася, що під час виступів часто забувала слова пісень, але її завжди виручали прихильники, які підспівували їй з залу.

Наталія Могилевська поділилася непередбачуваними ситуаціями на сцені
Наталія Могилевська поділилася непередбачуваними ситуаціями на сцені

Особливо ставиться співачка і до хейтерів, без яких не можливий ріст артиста і його самовдосконалення.

Не оминули увагою прихильники зірки і питання щастя, адже вони помітили, що останнім часом Наталія Могилевська вся аж світиться. Співачка зізналася, що в неї немає якого сь особливого рецепту щастя. Вона зрозуміла, що це відчуття у ній самій лише тоді, як після чергового виснаження поїхала до Індії.

Instagram Наталії Могилевської
Instagram Наталії Могилевської

Останнім часом зірка багато до чого змінила ставлення і почала більше приділяти уваги собі, що не може не радувати її прихильників.

Схожі статті