Що пережила маленька Ані Лорак до популярності: смерть брата, розлучення батьків та інтернат

Дитинство Ані Лорак не було безрадісним. У юному віці дівчинка пережила стільки всього, що залишається лише дивуватися, як вона не розчарувалася у житті.

Відома співачка Ані Лорак, яку через виступи в Росії не сприймають в Україні, здобула світову славу і визнання. Вона виступала на багатьох музичних майданчиках, але найбільшу популярність їй приніс виступ на Євробаченні з піснею “Shady Lady”.

На сцені Ані Лорак світиться і і стає геть іншою людиною. А от в житті до популярності вона була аж занадто скромна. Це далося взнаки нелегке дитинство майбутньої зірки.

Дівчина рано втратила батька, пережила бідність і при живій мамі та рідних потрапила до інтернату. Проте найбільше вплинула на неї смерть старшого брата Сергія, який пішов в Афганістан і там загинув.

Ані Лорак з мамою
Ані Лорак з мамою

Як розповіла вчителька вокалу Ані Лорак, хлопець хотів отримати квартиру і забрати сестру до себе, але не судилося. Попри все, дівчинка старанно навчалася, а уроки вокалу були для неї розрадою. Майбутня співачка не пропускала жодного заняття і займалася стільки, скільки треба було для досягнення успіху.

Така працьовитість дала результат і, у 13 років її помітив перший продюсер майбутньої зірки Юрій Фальоса. Саме він наполіг на її заняттях вокалом і він же зробив її знаменитою.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджоглу та донечкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджоглу та донечкою Софією

Їхні шляхи розійшлися, але Ані Лорак досі пам’ятає той момент, коли їй придумали сценічний псевдонім, який спершу мав звучати зовсім інакше.

Після того, як звичайна дівчинка з Чернівців стала знаменитою. вона почала виступати на одній сцені з багатьма відомим виконавцями ідавати концерти за кордоном. Не менш вдало складалося і її особисте життя. Вона вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу і народила донечку Софію, яка зараз навчається в одній з найкращих шкіл Москви.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Крім освіти, дівчинка отримує найрозкішніші святкування днів народження та інших свят. Таким чином Ані Лорак намагається дати єдиній донечці все те, чого сама не мала у дитинстві. Єдине, чого не вийшло поки дати дівчинці – повну родину.

Артистка пішла тим самим шляхом, що і її батьки і розлучилася з Муратом. Проте співачка не засмучується і надалі продовжує активно працювати, збирає концертні зали і намагається замінити Софії маму і тата.

Схожі статті