Настя Каменських показала пухлі ніжки: вагітність чи свята зіпсували фігуру дружини Потапа

Потенційно вагітна Настя Каменських не раз провокувала фанатів фотографіями свого животику. Тим не менш, після повернення з Мальдівів зірка старанно почала займатися спортом.

Настя Каменських вже котрий рік живе у шлюбі з Потапом. Всі прихильники наче бажають парі одного: швидше завести малюка. Дійсно, чого б і ні, якщо у пари вже є кар’єрні здобутки, вони придбали власний будинок та навіть завели чотирилапого друга, з яким Настя бавиться постійно.

Психологи стверджують, що часто пари спочатку заводять песика, щоб випробувати свої нерви та можливості перед тим, як народжувати дитину.

Чутки про вагітність Насті почали набирати обертів після того, як жінка опублікувала світлину у просторій сукні.

Після свят пара вирушила на відпочинок на екзотичні острови, де Каменських почала публікувати світлини у купальниках. Там теж пильні фанати помітили, що у жінки помітно видається животик.

Настя й сама провокувала підписників. Вона наче спеціально публікувала фото у таких ракурсах, де важко було щось розгледіти.

Про свою вагітність зірка полюбляє жартувати. Співачка примітила, що досить часто журналісти звертають увагу на її живіт. В одному з інтерв’ю Каменських розповіла, що чутки можуть виникнути навіть тоді, коли вона просто ситно поїсть.

Після повернення зі сонячних Мальдівів, Настя старанно почала займатися спортом. Навіть морозна погода не стала  на заваді відчайдушній жінці.

Варто зазначити, що саме спорт допоміг Каменських вправно похудати та перетворитися на справжню поп-діву.

Починала дівчина виступати на сцені у своїх природніх пухкеньких формах.

Настя Каменських на початку своєї кар’єри.

Нещодавно зірка опублікувала фото та відео, де видно, що новорічні свята дали про себе знати. Вона спеціально, аби зігнати зайві кілограми встала о шостій ранку, а потім продемонструвала фанатам, якими після відпустки стали її ніжки.

Живіт співачка знову приховала під сорочкою.

Схожі статті