Поплавський ніжно обійняв Сумську: нарешті звернув увагу на жінку свого віку

Михайла Поплавського не раз бачили в компанії молодих дівчат на сцені та у розважальних відео. Та на цей раз його увагу привернула геть доросла жінка.

Михайло Поплавський попри свій поважний вік не перестає дивувати прихильників. Життєрадісний та активний ректор завжди слідкував за молодіжними тенденціями. Коли у моду увійшов Інстаграм, він одразу зробив там свій акаунт та долучився до популярних акцій “гівів”.

Так співаючий ректор приваблює молодь до свого університету культури. Більше того, артист вважає за потрібне впроваджувати сучасні технології і під час навчання. Життя факультетів активно висвітлюється у соціальних мережах. Викладачі заохочують студентів робити контент для соціальних мереж.

Нещодавно Михайло Поплавський вирішив створити  новий вид контенту. Співак започаткував своє власне кулінарне шоу. Назвав його артист “Шеф-кухар країни”.

Сутність шоу класична: ведучий запрошує до себе в студію приготувати страву зірку, а під час всього кулінарного процесу ставить їй питання, тим самим розкриваючи сутність індивідуальності знаменитості.

У Поплавського уже була в гостях Ніна Матвієнко, а на цей раз у гості завітала справжня українська Роксолана – Ольга Сумська.

Інтригуючим фото вирішив король української поп-естради привернути увагу до випуску.

Спершу неможливо зрозуміти, що відбувається на світлині, адже Ольга одягнена у нетиповий для неї відвертий одяг. Її ніжно обіймає Михайло Поплавський.

Здається, що артисти задумали створення спільного музичного номеру.

Та Ольга Сумська вирішила всіх здивувати своїми кулінарними здібностями.

До речі, це не вперше, коли зірка серіалів 90-х демонструє любов до приготування страв. Буквально після опублікування світлини Михайлом Поплавським, жінка виставила у своєму блозі в Інстаграмі фото, де хизується приготованою стравою. Схоже, Ольга любить ласувати солоденьким, адже приготувала жінка запечені яблука.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.