Підопічна Потапа Надя Дорофеєва після поїздки з Дантесом на Балі поділилася новинами: “Статися великі зміни”

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес нещодавно повернулися з відпочинку на мальовничому острові Балі. Після чого співачка поділилася думками про минулий та наступний рік.

Співачка Надя Дорофеєва розпочала сольну кар’єру наприкінці минулого року і відразу стала дуже популярною. Проте минулий рік ознаменувався для артистки не лише зміною напрямку діяльності, а й новими висновками, з якими виконавиця поділилася з прихильниками.

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес на Балі
Надя Дорофеєва і Володимир Дантес на Балі

Підопічна Потапа після поїздки на Балі поділилася, що за минулий рік встигла зрозуміти справжню цінність спілкування з рідними та друзями. Для неї стало справжнім відкриттям те, як вона змінилася за цей рік, адже навчилася жити не лише тим, що треба, а й тим, чого їй хочеться. Як зізналася сама виконавиця, про такий кар’єрний стрибок рік тому вона навіть мріяти не могла.

Новий етап у кар’єрі стався і у чоловіка Наді Дорофеєвої, співака та ведучого Володимира Дантеса. Після повернення у шоу-бізнес чоловік співачки випустив відразу дві нові пісні й став одним з найкращих ведучих балкону на популярному танцювальному шоу. Тож не дивно, що нової композиції та творчих досягнень прихильники чекають і від Наді Дорофеєвої.

Разом з тим для Наді Дорофеєвої та її чоловіка стає справжнім випробуванням те, що у зміненому світі та стилі життя важко щось планувати навіть на найближчий час. Проте і тут зіркова пара не засмучується, адже можна відкрити для себе новий формат зустрічей з прихильниками і концертів.

Фанати Наді Дорофеєвої навпаки, дуже скучили за живими зустрічами зі співачкою та її концертами. Вони сподіваються, що у новому році все це ще буде. А поки що шанувальники засипають співачку компліментами і з нетерпінням чекають нових музичних робіт артистки.

Схожі статті