Володимир Дантес поділився найбільшим досягненням у житті: це не творчість

Володимир Дантес після тривалої перерви тільки встиг повернувся у шоу-бізнес, як його відразу ж розкритикували і вкотре назвали чоловіком Наді Дорофеєвої.

Український співак, блогер і ведучий Володимир Дантес одружився на співачці та ексучасниці гурту “Время и Стекло” Наді Дорофеєвій у 2015 році. з того часу його знають лише як чоловіка популярної виконавиці. Сам Володимир Дантес лише віджартовується на цю тему, називаючи цей шлюб найбільшим досягненням.

Звісно, артист лукавить, адже у нього є своя армія прихильників, він бере участь у різних проектах, записує нові пісні. Проте навіть це не може позбавити його статусу чоловіка екссолістки гурту “Время и Стекло”.

Щасливі Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Щасливі Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Артист зауважив, що бути чоловіком Наді Дорофеєвої для нього рівнозначно бути чоловіком королеви, тож особливо не переймається цим статусом. Хоча Володимирові Дантесу і закидають, що він не працює і живе за рахунок дружини, проте сам співак зазначає, що займається тим, що йому подобається. Він запустив власний проект про стартапи та відзняв три кліпи на нові композиції.

При цьому дехто намагається навіть порівнювати співака з його дружиною, зазначивши, що він їм подобається більше. Проте тут чоловік попросив не порівнювати їх, адже Надя Дорофеєва достойна артистка і теж має прихильників.

Щоправда дісталося співакові від хейтерів через його орієнтацію. На це артист теж знайшов що відповісти, зазначивши, що з цим у їхній парі все нормально. Проте він поважає людей нестандартної орієнтації і нічого проти них не має.

Володимир Дантес зауважує, що бути чоловіком Наді Дорофеєвої йому не дуже складно, адже для нього це єдина людина, до думки якої він прислухається і з якою може посперечатися на будь-які теми.

Схожі статті