Руслана, Пономарьов, Власова та інші: як живуть нині забуті українські зірки, слава яких лишилася в минулому

Вони сяяли та вражали українського глядача у середині 90-х на початку 2000-х, проте, для того, щоб стати легендами не вистачило трішки.

Українська музика після здобуття незалежності сягнула небувалих висот. Після розпаду СРСР музиканти відчули справжню свободу: більше ніхто не контролював текстів пісень, не засуджував за зовнішній вигляд та не чинив зривів концертів та допитів у міліції.

Рок-музика, що була під забороною у Радянському союзі стала доступною, більше того, на естраді сталася справжня революція, яка дозволила не просто співати про чисте кохання, а епатувати сміливими вбраннями.

У цей час формується гурт:

“Аква-віта”

Вони були справжніми новаторами та приколістами української естради. Проте, Гурт “Аква-Віта” був одним з найпопулярніших гуртів 90-х. Гастролі, концерти, шанувальники. Здавалося, в артистів було все. Однак про розкіш відомий гурт навіть не мріяв.

Аква-віта за сучасних часів

Зірки не змогли адаптуватися до реалій. У соліста лише у 2008 році з’явилася своя квартира. Зараз колишні знаменитості живуть дуже скромно.

Олександр Пономарьов

Цей співак представляв Україну на Євробаченні у 2003 році. Після цього мав шалену популярність в Україні. Його вважають одним з корифеїв сучасної музики. Брав участь у телешоу та знімався для реклами нерухомості.

Ель Кравчук

Андрій Остапенко, таке справжнє ім’я співака. На піку популярності пішов з музичної сцени на театральну.

Андрій Остапенко у 2020 році

Проте, у листопаді 2020 року заявив, що має плани увірватися на естраду у дуже епатажному образі.

Євгенія Власова

Найтрагічніша відповідь на питання: “Чому лишила творчість?”, буде у Євгенії.

Євгенія вимушена була боротися з хворобою

Здоров’я підкосило цю ніжну співачку. Проте, Женю було не зламати. Вона відчайдушно боролася за кожен свій день та у 2019 році навіть записала нову пісню.

Руслана

Перша співачка, що принесла Україні перемогу на Євробаченні свого часу, у 2013 році, змінила софіти сцени на вогонь революцій. Жінка стала активною громадською діячкою, проте, продовжує займатися творчістю.

Руслана на початку кар’єри та зараз

Проте, про велику популярність лишається тільки мріяти.

Схожі статті