Підопічні Потапа співачка Мішель Андраде та Позитив стали новими ведучими телепрограми “Орел і Решка”

Потап вирішив звести підписників з розуму та підкинув тему для обговорення фанатам тревел-шоу.

Потап славиться на весь український шоу-бізнес своїм вмінням невдало пожартувати або ж приголомшити саркастичним  зауваженням. Тому усі знають, що з Олексієм краще не зчіпатися на цьому полі бою. Та здається, що навіть без опонентів співак завжди знайде, як використати свій талант.

Так, учора Потапенко вразив соцмережі несподіваною заявою щодо наступних ведучих тревел шоу “Орел і Решка”.

Чи це правда?

Ця телепрограма стала однією з найулюбленіших серед українських телеглядачів не тільки через свій цікавий формат, але й завдяки цікавим ведучим, які кожен раз западають глибоко у серце. Тож продюсер вирішив використати це та привернути до себе увагу.

Скріншот публікації Потапа з його сторінки в інстаграм
Скріншот публікації Потапа з його сторінки в інстаграм

“Довгі пости. Позитив мені сказав сьогодні, що він їх не читає, він скоротить і якщо в кінці, буде щось цікаве, то він перечитає, тому в кінці поста, буде щось цікаве для нього.А взагалі справа не в довжині, а в змісті. Якщо ви чітко знаєте, чим ви хочете закінчити розмову, розповідь, виступ, пісню, фразу – сміливо починайте! Дотримуйтесь закони драматургії та трьох актів! Ми зараз з вами в «Дії», а до цього була «Зав’язка», ну а зараз буде «Розв’язка»Ось так Позитив і Мішель стали ведучими «Орел і Решка»” – так підписав свою публікацію Потап.

Не шкода

Чи діє теорія позитива щодо публікацій в соцмережах – незрозуміло, але зрозуміло, що Потап не шкодує сердець прихильників телешоу. Адже більшість підписників Потапа вже дійсно готується зустрічати нових телеведучих. І не дарма! Алже Мішель та Позитив відкривають ювілейний сезон!

Чи пробачать фанати шоу Потапу, якщо це виявиться розіграшом? Навряд.

Схожі статті