Стала відома особистість наступного Холостяка: хто саме буде шукати кохання в 11-му сезоні шоу “Холостяк”

Сенсаційна новина від телеканалу СТБ: новий Холостяк вже готовий боротися за справжнє кохання.

5 березня 2021 року в ефірі СТБ вийде найочікуваніша романтична прем’єра весни – «Холостяк-11». Шукати любов буде 31-річний бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії Михайло Заливако. Це буде один з тих Холостяків, який порушує правила проекту і вносить в них свої корективи за покликом серця.

Хто ж такий Михайло?

Михайло обожнює спорт та екстрим. З особистого акаунту бізнесмена на думку приходить висновок, що парубок закоханий в моду та любить стильно одягатися. Він позиціонує себе, як сильного, хороброго, самовпевненого чоловіка, який готовий взяти відповідальність за себе та свою обраницю, а також добиватися коханої жінки.

Не встиг видалити невдалі жарти з аккаунту

До слова, чоловік любить гумор. Однак його почуття гумору вельми специфічне, адже не всі можуть зрозуміти жарти, які публікує майбутні холостяк. Тож можна сказати, що у нас з’явився український Крістіан Грей: його смаки дуже специфічні.

Михайло впевнений у своїй участі в шоу та у цілях, які він собі поставив.

«Я готовий посперечатися з ким завгодно, що саме тут я зустріну ту дівчину, яка стане для мене рідною людиною і з якою я зможу зв’язати своє подальше життя», – впевнений новий Холостяк.

Та чи зможе Михайло дійсно створити щось прекрасне та вічне на проекті покаже лише час, адже таких героїв по всьому світі досить не багато.

Ведучим шоу, як завжди буде Григорій Решетник, який чекає на глядачів в етері 5 березня.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".