Прихильники Філіпа Кіркорова розчаровані: співак знову спровокував гучні обговорення

Філіп Кіркоров знову наступає на ті ж самі граблі. Політична позиція чи спосіб привернути до себе увагу?

Філіп Кіркоров не раз ставав темою для обговорення серед прихильників, хайтерів та ЗМІ. Співак ніколи не приховував своїх позицій та завжди відверто спілкувався з колегами та слухачами. За що не раз ставав жертвою буллінгу в інтернеті та масового хейту. Але такі речі мали, як серйозний напрямок, так і не дуже.

Скандаліст

Наприклад, усім добре відомий випадок, як Філіп Бедросович нахабно повів себе зі своєю прихильницею знаходячись на сцені під час проведення сольного концерту. Чого тільки не викидав відомий співак: і бив прихильниць букетами по голові, і нецензурно відгукувався у їх адрес, і розповідав безсоромні речі в інтерв’ю.

Бували ситуації й погучніше. Наприклад, конфлікт Філіпа Кіркорова з репером Тіматі, який спровокував другий, знаходячись у лікарні. Ні для кого не секрет, що Філіп тоді не змусив чекати на свою відповідь та пакостив реперу по повній програмі.

Мітинги

Зараз же Кіркоров вирішив опублікувати свою точку зору щодо мітингів у Росії.

“Контент для тих, що розуміють і знають! Хто мислить “межами” – не затримуйтеся, проходьте мимо! На честь сьогоднішньої дати: абсолютне #очко 21.01.21 – пропоную усім “обнулитися”! Блогерам і іншим “новачкам” пропоную закінчити грати в серйозні ігри… Залучати до себе увагу елементами шоу. Вже хто-хто, а я в шоу експерт! Минулий рік нам дав стільки проблем і складнощів, що зараз усі мають бути єдині з нашим Лідером, здається, у нас вже був один “німецький” пацієнт в історії, усі пам’ятають до чого це привело. Як би був прекрасний світ, де кожен займався своєю справою, МЗС Литви налагоджував стосунки, а не накидався на людей, партнери домовлялися, а люди б збиралися на концертах і святах, а не на мітингах і інших шабашах. Руками деяких дроворубів летять тріски людських життів, не розгойдуйте човен, проходили-знаємо” – так звернувся до користувачів Кіркоров.

 

Натомість підписники не змусили  себе чекати та залишили численні коментарі, які включали в собі нецензурну лексику та заперечення.

Схожі статті