Ксенія Мішина лусне від ревнощів: Андрій Рибак показав ту саму, через яку у пари не склалися стосунки

Андрій Рибак вирішив показати ту саму дівчину, що посунула на другий план популярну актрису.

Якщо ви дивилися телешоу “Холостячка”, що транслювалося на каналі СТБ, уважно, то добре пам’ятаєте з якими труднощами зустрілася пара Ксенії Мішаної та Андрія Рибака. Андрій до останнього був фаворитом Ксенії і можливо, якби на шляху чоловіка не зустрілася Аліна, то він не пішов би з проекту ні з чим.

Різні шляхи

Але доля внесла свої корективи і перед самим початком шоу,  Андрій Рибак познайомився зі спекотною брюнеткою Аліною. В них з’явилися почуття, але відмовитися від участі в проекті Андрій не мав змоги.

Чи правда це?

Стосунки між Рибаком та дівчиною були несерйозними. З розповіді учасника телешоу,  вони на той час просто один одному симпатизували. Так Ксенія ніби відчувала, що відбувається дещо дивне. І не могла вирішити цю дилему.

Нарешті Андрій вирішив, що настала пора поставити крапку. Адже він обіцяв Аліні, що не закохається Ксенію. Але обіцянку свою не стримав. Нагадуємо, що колишній учасник проекту зізнався, що хоч і не збирався, але здобув ніжні почуття до головної героїні проекту.

Але не дивлячись на романтичний настрій Андрія, він вирішив зробити вибір на користь Аліни, адже розумів що вона підходить йому більше. Та зізнався Ксенії у тому, що на нього чекає дівчина.

Це допомогло головній героїні розставити всі крапки над і та зробити вирішальний крок назустріч до своєї долі. Таким чином зараз українські глядачі спостерігають за двома щасливими зірковоми парами. А як буде надалі нікому не відомо залишається лише чекати.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.