Молдавський мачо Дан Балан забув про Тіну Кароль та переключився на молоду виконавицю

Дан Балан підтримую репутацію холостяка та продовжу розбивати жіночі серця.

Дан Балан пройшов довгий шлях від невідомого молдавського виконавця до зірки світового масштабу, який співпрацює з Ріанною, Джессі Діланом і іншими популярними виконавцями. Його талант міг би залишитися непоміченим, оскільки батьки майбутнього музиканта готували йому долю юриста, але Дан виявився наполегливіше і пішов власним шляхом.

Особисте життя

Його особисте життя закрите завісою таємниці. Але все ж таки інформація про те, що Дан колись був одружений просочилися до публіки, а згодом стало відомо, що в нього є і син Aлан .

Тіна Кароль і Дан Балан

Після розлучення ЗМІ стали приписувати Дану відносини з Тіною Кароль. Пара стала часто з’являтися на публіці і відкрито фліртувати один з одним. Вони разом виступили на сцені, заспівавши дуетом в один мікрофон, здавалося, що пристрасний дует ось-ось завершиться поцілунком. На пряме запитання, що його пов’язує з Тіною, Дан відповів: «Роман, написаний рукою генія».

INDI

Але здається, що 2021 рік ознаменується розпадом зіркової пари Дана Балана і Тіни Кароль. Співачка зайнялася своєю музикою та бізнесом, а Дан знайшов іншу співачку для просування своєї кар’єри. Так остання відеоробота молдавського виконавця була зроблена у колаборації зі співачкою INDI.

Виконавиця досить молода, казахського походження і про неї немає майже ніякої інформації в інтернеті. Але прем’єра кліпу була успішною, а енергетика між виконавцями нереально сильною.

Чи можна зробити висновок, що у Тіни Кароль з’явилася суперниця? Чи може, все ж таки, між Даном Баланом та Тіною нічого не було.

Аби дізнатися більше дивіться відео:

Схожі статті