Неймовірно відомі та безкінечно самотні: українські зірки, які не змогли налагодити особисте життя

Підбірка зірок, які з тих чи інших причин, залишаються самотніми і не можуть влаштувати особисте життя.

Зазвичай поняття “успіх” асоціюються з грошима та успішною кар’єрою. Тому зірок української естради хоробро можна назвати успішними. Та чи приносить їм щастя їх діяльність? Що робить їх щасливими? Купа грошей, що вони заробляють за допомогою виступів та реклами?

На жаль, вони не збираються ділитися своїми особистими почуттями з прихильниками, але факт залишається фактом: серед зірок є люди, які з цієї чи іншої причини, зробили вибір в користь самотності. І зазвичай серед них є неймовірні красуні та мачо.

Дар’я Астаф’єва

Українська красуня, яка прославилася на весь світ красою свого тіла, досі залишається холостячкою. Про залицяльників Астаф’євої нічого невідомо, хоча з дорогих подарунків зрозуміло, що хтось таки намагається завоювати серце зірки Playboy. Майже єдині стосунки. про які було відомо – це стосунки дівчини із власником еротичного журналу Х’ю Хефнером. Але Дар’я заперечувала та зазначала, що Х’ю зустрічається тільки з блондинками, а з нею в них платонічні стосунки.

Дар'я Астаф'єва з можливим бойфрендом
Дар’я Астаф’єва з можливим бойфрендом

Олег Винник

Зірка Олега Винника швидко зійшла і залишається на висоті до сих пір. Він один з найвисокооплачуваних співаків України. Його популярність не знає меж, адже він відомий в Європі. А от про родину Винника нічого не відомо. Лише: в нього його син.

Не дивлячись на те, що прихильники давно одружили його з бек-вокалісткою Таюне, Олег, або відмовчуються, або агресивно реагує. Можливо він приховує стосунки через прихильниць, а можливо він дійсно самотній.

Олег Винник та бек-вокалістка Таюне
Олег Винник та бек-вокалістка Таюне

Тіна Кароль

Тіна Кароль втратила чоловіка вісім років тому. Із тих пір не подарувала свого серця жодному чоловікові. Огір залишається єдиним у житті співачки. Тіні приписують Роман із ще одним відомим холостяком – Даном Баланом. Але доказів цьому немає, а зірки нібито перестали спілкуватися після закінчення сезону телепрограми, у якій разом приймали участь.

Тіна Кароль на шоу Голос
Тіна Кароль на шоу Голос

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк відома своїм неперевершеним почуттям гумору. Для глядачів вона “своя”. Це ніби дружити і сусідкою по кімнаті в гуртожитку. Вона гарна, чарівна та цікава. Але ще не знайшла свою долю і залишається холостячкою.

Портретна зйомка Лесі Нікітюк
Портретна зйомка Лесі Нікітюк

Дан Балан

Дан Балан просунувся завдяки свої агресивній харизмі. Його треки лунають по всьому світі, а кліпи повністю поглинають увагу глядачів. Дан Балан залишається холостяком протягом багатьох років і не збирається змінювати стиль життя. Усім зрозуміло, що це робиться заради кар’єри, але хочеться вірити, що Дан Балан когось кохає і хтось готує йому сніданок.

Дан Балан, як він є
Дан Балан, як він є

Схожі статті