Помер батько Насті Каменських: “Ти мене навчив любити і я навчу своїх дітей”

Втрачати близьких - справжнє горе. Навіть у дорослому віці кожному дуже гірко втратити своїх батьків. На жаль, у родині Насті сталося горе.

Настя Каменських завжди намагалася уникати в інтерв’ю довгих розповідей про своїх батьків. Проте, у горі не стрималася та показала відео з улюбленим батьком, з яким пощасливилося зустріти востаннє Новий рік.

Що відомо про батька Насті Каменських?

Олексій Жмур дожив до 80 ювілею. Батько поп-діви був спортсменом. Він очолював волейбольну команду “Динами” у молоді роки. Та душа кликала чоловіка на сцену. Після завершення спортивної кар’єри, Олексій став керівником хору Верьовки. До речі, там він і познайомився зі своєю дружиною Лідією, яка стала його вічним коханням.

Настя Каменських з татом та мамою. Світлину взято з просторів мережі.

Настя дуже любила батька та ніколи це не приховувала. Навіть на своїй сторінці в Інстаграмі жінка робила публікації про те, як ставиться до своїх батьків.

Родина майбутньої знаменитості сприяла розвитку дівчинки. Коли їй виповнилося всього  років, мама з татом відправили її жити до сонячної Італії. Настя завжди підкреслювала, що дуже вдячна близьким за таку можливість.

В одному з інтерв’ю Потап розповів, що вони з Настею спеціально зіграли весілля в Україні, оскільки її батько вже немолодий і йому було б важко летіти в іншу країну.

Цікавий факт стосується прізвища Олексія Йосифовича. Річ у тім, що Настя виступає під дівочим прізвищем матері, яка, так само, як і її донька вважала, що “Жмур” звучить негарно для великої сцени.

До речі, Лідія Каменських зараз гостює у дочки. Настя ще вчора зафільмувала, як вони з мамою проводять дозвілля.

Мама Насті Каменських завітала до доньки.

Слід віддати належне зірці: тримається Анастасія дуже мужньо. Вона до останнього не подавала ніяких знаків, що у її родині прям зараз відбувається ціла трагедія. Каменських продовжувала радувати своїх прихильників оптимістичними відео та світлинам.

Схожі статті