Син Михайла Єфремова вперше розповів, яким був день аварії: “Одразу посипалися дзвінки”

Від страшного горя не застрахований ніхто. На жаль, минулого року через алкогольне сп'яніння Михайло Єфремов спричинив смертельну аварію, у якій загинула людина.

Михайло Єфремов – виключно талановитий актор та майстер перевтілення. Він проявив себе ще і як ведучий програм на радіо та телебаченні. Саме він вів легендарну програму “Жди меня”, де відчайдушно герої програми намагалися знайти зниклих людей.

У кіно йому діставалися ролі персонажів, які, м’яко кажучи, зловживають алкоголем. Виявилося, що пристрасть до  чарки присутня і в реальному житті актора.

У червні 2020 красиве кіношне життя митця підійшло до кінця. Єфремов, перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, скоїв аварію на Садовому кільці, в центрі Москви.

Позашляховик актора виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажний фургон, внаслідок чого водій фургона помер у лікарні від втрати крові.

Михайло Єфремов заходить до зали суду, де буде оголошено рішення про його справі.

Сам Єфремов не постраждав, його відпустили під підписку про невиїзд. Експертиза показала високий вміст алкоголю в крові та диханні Єфремова.

Син Микита вперше розповів деталі того страшного 8 червня, коли він дізнався, що скоїв його батько. Відверто поділився хлопець подробицями в інтерв’ю відомій журналістці Ксенії Собчак.

Син Михайла Єфремова – Микита. Один з шести дітей артиста.

Хлопець пригадав, що того дня його телефон безперервно дзвонив. Всі: близькі, родичі, друзі, журналісти намагалися дізнатися правду про скоєний його батьком злочин. Дізнався про ситуацію хлопець дуже раптово:

“Мені подзвонили. Тоді я їхав від своїх друзів. Мене спитали, чи я бачив, що сталося”, – розповідає Микита.

Він не міг зрозуміти, чи хоче допомагати рідній людині, чи ні. Микита поскаржився, що у той день не зміг приїхати на місце аварії, так, як отримав великий стрес та у нервовому стані не міг нічого конструктивного зробити.

Ситуація, яка склалася стосовно того страшного дня, він називає болем для всіх.

 

Схожі статті