Олег Винник розповів про перші досягнення на “Голосі країни”: забрав у команду сильного співака

Розпочався новий сезон проекту "Голос країни". Стало відомо, хто став першими учасниками команд зіркових тренерів.

Цьогорічний “Голос країни” геть особливий. По-перше, через пандемію та загрозу захворювання на коронавірус кастинг на проект проходив віддалено. По-друге, оновився тренерський склад журі: вперше оцінювати таланти виконавців взявся Олег Винник. А ще залаштунками буде з учасниками не ведучий шоу, а справжній робот. Така новація пов’язана знову ж таки з пандемією.

Раніше Олег розповідав, що дуже відповідально ставиться до своєї місії та хоче знайти такий талант, який прославить Україну на весь світ. Відбирати збирається співаків за дуже дивним критерієм: зірка вважає, що співи мають доторкнутися до струн душі.

І здається, співак на правильному шляху. Він обрав до себе у команду учасника, який виконав дуже ліричну пісню у роковому стилі.

Довго артист не наважувався обернутися до виконавця та врешті-решт, вже коли дівчата, Тіна Кароль та Надя Дорофєєва, закликали Винника натиснути кнопку – підкорювач жіночих сердець все ж таки зробив свій вибір. Цікаво, що роль співака на проекті – представляти жанр “рок-н-ролу”, з чим підопічні були спочатку геть не згодні.

Свого підопічного назвав Олег так:

“Рокер-бунтар, справжній вікінг з добрими очима”

Дійсно певна схожість у виконавця зі скандинавським воїном присутня. Чоловік створив собі дуже брутальний образ, займається активно спортом та своєю творчістю. Мав досвід виступу у клубах.

Олег Винник бере участь в іншому шоу – “Маска”

Для Олега Винника сліпі прослуховування – це перший досвід. Варто зазначити, що він вже був у складі журі на шоу “Х-фактор”.  Видно, що артист трохи переживав за свої результати і тому трохи повільно обирав учасників у свою команду.

А може відволікали емоції від іншого шоу, де Олег Винник також нещодавно взяв участь: у проекті “Маска”, де зіркам потрібно відгадати, хто знаходиться у незвичайному костюмі, головний вовк країни опинився під маскою буйвола.

Схожі статті