Потап, Позитив та інші: які чоловіки були у житті екс-солістки “Время и Стекло” Наді Дорофєєвої

Надя Дорофєєва - одна з небагатьох артисток про особисте життя якої відомо не дуже багато. При цьому зірка і сама небагатослдівна щодо свого особистого життя.

Українська співачка та екс-солістка гурту “Время и Стекло” привертає увагу прихильників своєю зовнішністю. Дівчина завжди має привабливий вигляд і струнку фігуру, тож не дивно. що у такої красуні були романтичні стосунки. Проте, на відміну від інших артистів, дівчина не афішувала свої стосунки.

Останнім коханням Наді Дорофєєвої став її чоловік співак Володимир Дантес. Артист пригадує, що дорогою на “Золотий грамофон” ще будучи учасником гурту “ДиО.фільми” він побачив співачку і вирішив, що вона стане його дружиною.

Тоді про складнощі у стосунках Наді Дорофєєвої з її хлопцем, ім’я якого не згадується ніде, співакові розповів колега дівчини по дуету і товариш Дантеса Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Наступного ранку після вручення премії Володимир Дантес набрався сміливості і першим написав зірковій красуні. Він особливо ні на що не сподівався, проте між артистами зав’язалося спілкування, яка переросла у романтичні стосунки, які пара довго і вміло приховувала.

Особливі, хоч і професійні відносини були у Наді Дорофєєвої з Олексієм “Позитивом” Завгороднім. Познайомилися вони у рідному місті Наді – Сімферополі. Спершу відносини між нимине залагодились, проте спільна робота перетворила їх на друзів. Сама Надя Дорофєєва радіє. що між ними нічого, крім дружби не було, адже тоді їм було б дуже важко працювати разом.

Надя Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній
Надя Дорофєєва та Олексій “Позитив” Завгородній

Далеко не останню роль у становленні екс-солістки “Время и Стекло” зіграв і продюсер гурту Олексій Потапенко, більше відомий як Потап. Він першим помітив Надю Дорофєєву і запропонував їй місце солістки у популярному гурті. До того ж Потап завжди був поруч з дівчиною, супроводжував гурт на гастролях і став для неї мстаршим братом і, майже батьком, адже бачив Надю Дорофєєву такою, якою її ніколи не мали права побачити глядачі та фанати.

Надя Дорофєєва з Потапом
Надя Дорофєєва з Потапом

Крім цього, саме Потап вів Надю під вінець, коли дівчина виходила заміж за Володимира Дантеса. Оскільки тоді ні батько співачки, ні її вітчим не змогли приїхати на церемонію.

 

Схожі статті