Ольга Сумська засумувала по минулій славі: пригадала як була на славетному шоу з Сердючкою

Ольга Сумська - беззаперечно саме та акторка, яка увійде в історію українського кінематографа. Нещодавно зірка пригадала, як колись була найбільш затребуваною гостею ток-шоу.

Ольга Сумська – українська Роксолана та славетна ведуча “Імперії кіно”. Свого часу акторка була супер-зіркою українського шоу-бізнесу. Продюсери билися за те, щоб запросити жінку на проект, адже її участь гарантувала високі рейтинги для передачі.

Нещодавно Ольга пригадала, як стала учасницею дійсно легендарної телепрограми: “СВ-шоу”.

Зараз передачу пам’ятає хіба що доросле покоління. Проект зародився наприкінці 90-х. Буквально за рік після виходу першої серії у країні почалася криза та єдиною відрадою для більшості населення був гарний український гумор.

Ведучою передачі був Андрій Данилко, більш відомий, як Вєрка Сердючка. Разом з мовчазною, але дотепною напарницею Гелею.

За основу шоу був взятий образ провідниці, з яким і здобув собі славу Андрій Данилко. Студія була стилізована, як спальний вагон. Навіть посуд, з якого частували гостей був схожий на залізничний: склянки Сутність проекту проста: у неформальній атмосфері провести з гостем інтерв’ю.

Ольга Сумська на “СВ-шоу” разом з Вєркою Сердючкою.

Час та дату програми Ольга не вказує, але ми знайшли дані, що ця серія належить до 1 сезону, тож епізод вийшов достатньо давно.

Одразу, як Сумська прийшла до студії, Сердючка пожартувала, що їй ледве вдалося запросити, а головне дочекатися приходу акторки, адже цитата:

“За еротичними сценами нічого не встигаєш!”

Малася на увазі сцена з “Роксолани”, коли зірці довелося перепливти річку у чому мати народила.

На шоу Ольга виглядає приголомшливо.

Молода Ольга Сумська на “СВ-шоу”. Скріншот взято з архівного епізоду №89.

На ній оксамитова блуза, дуже модна для початку “нульових” та шкіряні штани.

Вся розмова проходила у жартах. Вєрка пригадала досвід роботи з Богданом Бенюком, а Сумська в свою чергу розповіла про зйомки серіалу “Роксолана”.

Схожі статті