Потап несподівано відростив бороду та одягнув рясу: чоловіку Каменських набридло бути репером

Новина про батька Насті Каменських звісно нікого не лишила байдужим. Тим не менш, життя продовжується й Потап це показує власним прикладом.

Потап і Настя вже давно не просто сценічний дует, а й щасливе подружжя. Нещодавно у пари сталося горе – родина вимушена попрощатися з батьком Каменських. Чоловіку було 80 років.

Тим не менш, що співачка, що її мама ставляться по-філософськи. Вони не виставляють на огляд публіки свої переживання та навпаки демонструють, що з близькими можна прощатися гідно.

Настя публікує теплі родинні фото та відео. Потап в свою чергу теж не влаштовує показухи з цієї події, як, наприклад, інші блогери, такі, як Діденко Катерин.

Навпаки, чоловік продемонстрував, що продовужє займатися проектами і один з них, у якому репер взяв участь, український глядач скоро побачить на екрані. Потап приміряв на себе геть не типовий для себе образ.

Всі прихильники звикли бачити чоловіка у ролі бунтаря на сцені. Він, разом з Настею, не раз кидав виклик всім типовим поп-зіркам.

Настя і Потап
Дует Насті і Потапа у своїх звичних образах: ладні порушувати правила не лише на екрані

Тим не менш, у фільмі “Скажене весілля – 3” чоловік одягнув рясу…

Потап зіграє роль головного священника
Загримували артиста так, що ледь можна впізнати у ньому популярного репера

До речі, це вже не вперше, коли Потап грає священнослужителя. У першій частині  фільму він дебютуваав у цій комедії в такій самій ролі. Грає Олексій Потапенко отця Євлампія за сюжетом. Здавалося б, другорядний персонаж, але саме завдяки його фігурі сюжет набирає нових обертів.

Варто зазначити, що у 2018 році репер став співпродюсером стрічки. Більше того, за його участі був записаний саундтрек до фільму. Критики поставилися до музики неоднозначно. З одному боку з екранів лунала свіжа сучасна та молодіжна композиція, а з іншого на фоні повністю україномовної комедії, російські пісні викликали дисонанс.

Схожі статті