Від маленької шатенки з кучерями до красуні-білявки: як змінювалася Аліна Гросу з дитинства і до сьогодні

Аліну Гросу пам'ятають на сцені ще маленькою кучерявою дівчинкою. Зараз же артистка виглядає зовсім по-іншому.

Українська співачка та акторка Аліна Гросу з’явилася на сцені у дуже юному віці й відразу ж завоювала любов та прихильність відразу кількох поколінь. Дівчинка буквально виросла на очах у прихильників. Звісно, вони звикли бачити улюблену артистку маленькою кучерявою шатенкою, тож у дорослій білявці вони не відразу впізнали співачку.

Аліна Гросу в дитинстві
Аліна Гросу в дитинстві

Згодом дівчинка виросла і стала привабливою дівчиною. Фігура у неї змінилася, а от колір волосся – ні. Змінювалася хіба що його довжина.

У 15 років дівчинка вирішила, що хоче бути не лише співачкою, а й акторкою. Тож, не довго думаючи переїхала до Росії, де вступила на акторський факультет у ВДІК. Там вона до закінчення навчання залишалася все тією ж темноволосою дівчиною.

Аліна Гросу в юності
Аліна Гросу в юності

А от 2015 рік приніс кардинальні зміни у зовнішність Аліни Гросу, перетворивши її на ефектну білявку. Проте, крім кольору волосся змінилося і обличчя дівчини. Саме тоді почали говорити про її захоплення пластичними операціями.

Зокрема, заговорили про це після того, як у “маленької бджілки” зникли пухкенькі щічки. Хоча сама Аліна Гросу зізнається, що щічки в неї з’являються, як тільки вона трохи набирає вагу, а як тільки прощається з зайвими кілограмами, зникають і щоки.

Аліна Гросу зараз
Аліна Гросу зараз

Сама артистка і співачка відкидає всі докази, стверджуючи, що нова зовнішність – результат наполегливої роботи над собою.

Зараз “маленька бджілка” продовжує співочу кар’єру в Україні і знімається у серіалах. Крім того, до деяких сама пише саунд-треки. Зовнішність дівчини від часу останніх радикальних змін залишається такою ж.

Схожі статті