Мішина без пластики та Еллерт в окулярах: як жила та виглядала закохана пара з “Холостячки” до популярності

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт буквально прокинулися знаменитими після виходу на екрани проекту "Холостячка". Раніше їхнє життя було далеке від ідеалу.

Після виходу на екрани проекту “Холостячка” за участі Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта, життя героїв кардинально змінилося. Їх почали впізнавати на вулицях, а Ксенія Мішина відразу стала учасницею нового проекту.

Щоправда, до екс-холостячки слава прийшла після зйомок у серіалі “Кріпосна”, де вона зіграла Лідію Шефер. А от про існування і життя Олександра Еллерта, обранці Ксенії, було мало що відомо, тож для нього проект перевернув життя з ніг на голову в прямому сенсі слова.

До участі у проекті “Холостячка” Олександр Еллерт встиг прославитися як комік і двічі переможець гумористичного проекту “Розсміши коміка”. Після вдалих виступів талановитого хлопця помітили Володимир Зеленський та Євген Кошовий, які і запропонували Олександрові роботу сценариста у “Кварталі”.

Народився майбутній комік, гумороист і ведучий не в Харцизьку, як багато хто думав, а в в Іркутській області, селищі Жигалово у Східному Сибіру. До Харцизька родина переїхала, коли Олександрові був один рік. В Іркутській області сім’я майбутньої зірки опинилася через роботу батька, який був військовим.

Життя хлопця нічим не відрізнялося. Він закінчив школу, вступив до інституту на будівельну спеціальність. При цьому Олександр Еллерт зізнається, що робити щось руками він не дуже любить. Тож не дивно, що по закінченню навчання він жодного дня не працював за спеціальністю.

Олександр Еллерт до популярності
Олександр Еллерт до популярності

До участі у проекті Олександр Еллерт встиг двічі одружитися. Після першого шлюбу, який розпався через два роки, у чоловіка залишилася донька Еля, з якою у Олександра склалися чудові стосунки, пропри те, що часу на повноцінне спілкування з донькою йому не вистачало.

До речі, з Ксенією Мішиною, головною холостячкою країни, майбутній учасник і переможець був знайомий ще до проекту. Вони разом брали участь у шоу “СуперІнтуїція”, яке виходило на “Новому каналі”.

Сама ж Ксенія Мішина до вступу на акторський факультет університету імені карпенка-Карого нічим не вирізнялася з-поміж однолітків. Вона народилася і виросла у Сімферополі.

Після цього поїхала до Києва, де освоювала неулюблену професію економіста. Проте майбутня зірка вчасно схаменулася і вирішила займатися тим, що їй насправді подобається.

Особисте життя майбутньої зірки теж не можна було назвати легким. Спершу хлопець, з яким вони зустрічалися покинув її перед народженням сина Платона. А всі наступні стосунки закінчилися через насильство та знущання над Ксенією.

Ксенія Мішина до і після популярності
Ксенія Мішина до і після популярності

Окрім того, що Ксенія Мішина обожнює свою роботу акторки, вона веде активний спосіб життя. Зірка серіалів “Кріпосна”. “Розпечений периметр” та “Спокуса” любить екстримальні види спорту, медитувати і займається танцями. Саме це допомогло їй перемогти у проекті “Танці з зірками” у 2019 році.

Участь Олександра Еллерта у проекті “Холостяк” стала сюрпризом для Ксенії. Проте це не завдило чоловікові пройти всі випробування і перемогти, завоювавши серце відомої акторки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.