Як зараз почувається дочка Меладзе після того, як зламала шию на Різдво: “Прекрасний початок нового року”

Наймолодша дочка співака Валерія Меладзе почала Новий рік не дуже вдало. Дівчина потрапила до лікарні.

У популярного російського співака Валерія меладзе три доньки, народжені від першого шлюбу з Іриною Малухіною – Інга, Аріна і Софія. Аріна – наймололша з них, дівчині всього 18 років.

Другою дружиною співака стала екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва, яка народила артистові двох синів – Луку та Костянтина.

Аріна мріє вивчати медицину і ще влітку подала документи на вступ. За словами дівчини, зірковий батько підтримав дівчину, хоча і зізнався, що його лякає той факт, що там треба довго навчатися.

При цьому, на відміну від старшої сестри Інги, Аріна не плоанує навчатися за кордоном. Проте хоче пройти там стажування.

Проте, у розпал свят, а саме на Різдво 7 січня, наймолодша донька співака ошелешила прихильників знімком з лікарні. Там вона записала сторіз, на якому видно лише ноги дівчини. Саме в цей час вона проходила обстеження.

Фото з Інстаграму Аріни Меладзе
Фото з Інстаграму Аріни Меладзе

Як розповіла у мережі дівчина, вона зламала шию саме на Різдво. Підписники зіркової доньки надіслали їй слова підтримки і дуже переживали за дівчину.

Сама ж донька Валерія Меладзе запевнила, що з нею все добре і пошкоджений лише один хребець. При цьому дівчина подякувала всім за слова підтримки і порадила прихильникам бути обережнішими. Тож, можна зробити висновок, що дівчина травмувалася через необачність.

Фото з Інстаграму Аріни Меладзе
Фото з Інстаграму Аріни Меладзе

При цьому подробиці самопочуття наймолодша дочка Валерія Меладзе Аріна не розголошує. Ймовірно, дівчина досі не оговталася від того, що з нею трапилося і не хоче ділитися деталями.

Хоча у Аріни Меладзе і є сторінка у мережі, проте новими знімками і подробицями життя донька іменитого співака ділиться вкрай рідко.

Схожі статті