Історія вічного кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра: залікувати рану в серці поп-діви не спромігся навіть Балан

Тіна Кароль - найвідоміша та найсильніша співачка України. У її житті було все від неймовірного щастя до невимовного болю.

Зірка Тіни Кароль засяяла на музичному небосхилі України у далекому 2005 році, коли тоді ще нікому не відома співачка отримала з рук Примадонни Алли Пугачової нагороду. Тоді дівчина, окрилена першим успіхом, готова була працювати ще більше.

Проте у неї стався конфлікт з першим продюсером Олегом Чорним через зйомки кліпу на пісню “Ноченька”. Тоді дівчину жорстоко викинули зі світу шоу-бізнесу. Тіна Кароль зізнається, що дуже переживала і впала в глибоку депресію.

Порятунком і шансом на повернення на сцену стала для співачки зустріч з Євгеном Огіром. Чоловік зумів переконати зневірену Тіну Кароль, що її слава ще попереду. Він оточив її любов’ю і турботою. Їздив з нею по лікарях і намагався приділити їй якомога більше уваги.

Тіна Кароль на Новій хвилі
Тіна Кароль на Новій хвилі

Подробиці того дня, коли вони з Євгеном зустрілися, Тіна Кароль пам’ятає і досі. Її майбутній продюсер і коханий чоловік підвіз її, а артистка лише зараз зізналася, що він ще тоді їй дуже сподобався.

Спершу між ними були суто робочі стосунки, які, непомітно для них обох. переросли у щось більше. Поруч з Євгеном Тіна Кароль світилася від щастя, навіть не підозрюючи, що воно буде таким коротким. Одружилися Тіна та Євген у січні 2008 року. Весілля було таємним. А от за вінчанням зіркової пари спостерігали всією країною.

Тоді Тіну та Євгена переслідували погані прикмети, але закохані все списували на випадковість і не хотіли нічого помічати. Проте через деякий час і підпалена від свічки фата, і ледь не загублена напередодні сукня таки дали про себе знати. У Євгена виявили одну з найагресивніших форм раку – рак шлунка.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і Євген Огір

Тоді на зовсім ще юну Тіну Кароль звалилося ще одне випробування – догляд за хворим чоловіком. За кілька місяців до смерті вона написала пісню “Помнишь”. складалося враження, що вона знала, що її коханого чоловіка дуже скоро не стане і вона сповна зрозуміє вираз “доки смерть не розлучить їх”.

За весь цей час вона жодного разу не розповіла, як почувається. Так само, як і після його смерті. Тоді Тіна Кароль закрилася від усього світу і її єдиною розрадою став син Веніамін.

З часу втрати чоловіка минуло вже сім років. але смуток досі стоїть в очах Тіни Кароль навіть тоді, коли вона посміхається.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.