Онука Софії Ротару не прогадала з обранцем: чим живе та скільки заробляє наречений з немаленьким капіталом

19-річна дівчина попри свій вік вміє розбиратися в чоловіках. Варто дізнатися, як дівчині вдалося стати нареченою мільйонера.

Його обличчя з’явилося у списках Forbes, а на рахунках лежать тисячі доларів. Обранець онуки Софії Ротару виявився не підпільним мільйонером. Чоловіку трохи за 30 років і він віце-президент маркетингової компанії.

Онучці ж Ротару всього 20 років. Вона ще навчається у коледжі. Дівчина захоплюється дизайном. Крім відвідування лекцій та семінарів, молодша Софія пробує себе у моделінгу, що блискуче виходить у юної красуні.

Проте, кохання повністю займає думки дівчини. Вона не проти вийти заміж, але своє слово сказала бабуся. Софія Ротару, звісно, не збирається ставати на заваді почуттям юної красуні, але зірка української естради занепокоєна: жінка хоче аби молода дівчина закінчила навчання та спробувала побудувати кар’єру.

Та, схоже ця думка мало хвилює Соню Євдокименко (таке повне ім’я онуки Ротару). Дівчина сконцентрована на тому, щоб побудувати міцну родину. А приклад у неї є дуже гарний – бабуся майже все життя присвятила своєму чоловікові Анатолію Євдокименко. Навіть після трагічної смерті, зірка, яка мала безліч прихильників не вийшла вдруге заміж та не знайшла собі нової пасії.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко та її коханий

Щодо обранця Соні, хлопець здається дуже перспективним. Він захоплюється маркетингом та рекламним просуванням. В одному з інтерв’ю він розповів, що захоплюється тим, як американці з захопленням можуть розповідати про себе. На думку Дениса, українцям як раз таки не вистачає навичок самореклами.

З Денисом знайома зіркова бабуся Соні. Про це співачка розповіла програмі “Світське життя”. Про чоловіка Ротару має гарну думку.

Варто зазначити, що бізнесмен – це не перша доросла пасія Соні Євдокименко. До зустрічі зі своїм нареченим, дівчина мала тривалі стосунки з французським підприємцем.

Схожі статті