90-річний Григорій Чапкіс розповів про відновлення після тривалої госпіталізації: “Хорошого нічого не скажу”

Суддя популярного танцювального шоу поділився хвилюваннями та деталями свого відновлення після пневмонії

Суддя шоу “Танці з зірками” Григорій Чапкіс  розповів, як проходить його реабілітація після тривалої госпіталізації. 12 січня хореограф опинився вдома після майже двох місяців госпіталізації у двух різних лікарнях.

Як це було

Нагадуємо, що Григорій Чапкіс потрапив перший раз до лікарні в середині грудня. У танцюриста діагностували двобічну пневмонію. Але обидва тести на коронавірус дали негативний результат. Проте лікарі все одно не виключали можливість того, що природа пневмонії бере свій початок від ковіду-19.

Григорій Чапкіс з колегами Владом Ямою та Катериною Кухар

Нещастя на Різдво

Новий рік хореограф святкував разом з родиною і йому нібито стало легше. Але вже на Різдво Чапкісу стало значно гірше і його знову госпіталізували, але вже у “Феофанії”. Тоді син відомого хореографа Грегорі написав у своєму Instagram акаунті: “помоліться за мого батька”.

Розповідь хореографа

Досить довгий час не було відомо, як саме протікає хвороба усіма коханого танцюриста.

Григорія виписали 12 січня, але його боротьба за здоров’я та життя не припинилася. Хореограф розказав для ТСН, що саме з ним відбувалося. Зі слів артиста, він весь час лежав у ліжку і йому було заборонено підніматися. Почувається він себе погано і добрих новин немає. Відновлення після хвороби значно затягнулося.

“Хорошого нічого не скажу, погано себе почуваю” – каже Григорій Чапкіс.

Більше інформації він пообіцяв надати потім.

Сподіваємося, що здоров’я хореографа поліпшиться і він знову буде радувати своєю майстерністю глядачів каналу 1+1, а свою родину ощасливить хорошим здоров’ям.

Схожі статті