Олег Винник розповів, як відноситься до Тіни Кароль, Дорофєєвої та Монатіка: випало нелегке тренерство

Олег Винник вперше сів на тренерське крісло і тому не може не поділитися враженнями з прихильниками.

Співак Олег Винник, який вперше став зірковим тренером на телевізійному шоу, яке транслюється на каналі 1+1 “Голос країни” розповів про свої враження. Своїми емоціями він поділився із журналом”Телескоп “.

Все, як на духу

Винник розповів прихильникам шоу про те, яка атмосфера володарює між зірковими колегами на тренерських кріслах. Зокрема, артиста підкорила взаємоповага між суддями.

“З Тіною Кароль, Надею Дорофєєвою та Дмитром Монатіком я познайомився ближче лише у тренерському кріслі. Я насолоджуюся колегіальністю, професійністю та поважним відношенням колег один до одного. ” – коментує співак.

Що тренер шукає в підопічних

Окрім того, артист з великим заохочено розповів про те, що хоче бачити в учасниках і чого їм чекати від нього. Олег зазначив, що буде раціональним та строгим суддею, але не буде закриватися від нового. Також він вважає, що в нього досить багатий досвід виступів на сцені і він може поділитися з ним із своєю командою. Він хоче почути людей, які співають душею, а не голосом. Адже навіть з сильним вокалом можна бути жахливим артистом через неможливість передати свої почуття та емоції, а також через копіювання голосу інших зірок.

“Для мене важливо, що хоче показати співак своїм голосом” – каже Олег Винник.

Тренери телевізійного шоу
Тренери телевізійного шоу

Скандал

Нагадуємо, що велика кількість глядачів була незадоволена вибором зіркового тренера у  наступному сезоні шоу. Так як Дан Балан покинув проект, а в нього була неймовірно велика фанбаза, це значно вдарило по авторитету Олега Винника. Але той сміливо тримався і витримав хвилю негативу від глядачів.

Схожі статті