3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

У кожному новому сезоні “МастерШеф” були учасники, які особливо запам’яталися та полюбилися телеглядачам. І хоча вони не стали переможцями, про них досі згадують, а за деякими з цікавістю стежать у соціальних мережах.

Так, напередодні одна з найяскравіших героїнь кулінарного шоу Катя Велика, яка постійно хвалилася своїм розкішним життям із забезпеченим мільйонером, оголосила про своє розлучення. 10 липня 2024 року в її мікроблозі з’явився пост, в якому вона просить сприяння у пошуку хорошого адвоката з шлюборозлучних процесів.

Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком
Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком

Це стало справжньою несподіванкою, адже до останнього часу в Інстаграм Каті все виглядало чудово – багато кадрів із подорожей із чоловіком та дитиною, а також зворушливе вітання з роковинами весілля. Однак щось пішло не так. У коментарях Велика більше жартувала, але причини розлучення з чоловіком оголошувати не стала. Витримавши паузу за два дні, Велика продовжила публікувати нові фотографії, але тепер уже виключно з дитиною.

Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв'язок
Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв’язок

Так, напередодні у мікроблозі зірки “МастерШеф” з’явилися нові публікації. У кадрі її маленький син, який, за словами Великої, вперше побачив справжній город. На фотографії маленький хлопчик стояв спиною до камери і з цікавістю дивився на плантацію базиліка, що дуже розчулювало його знамениту маму.

Катерина Велика показала, як проводить час із сином
Катерина Велика показала, як проводить час із сином

“Базилік неймовірний. Сьогодні буде песто”, – підписала одне із фото кулінарка.

Катерина Велика показала, як проводить час із сином
Катерина Велика показала, як проводить час із сином

Нагадаємо, що останнім часом Катерина Велика постійно перебуває за кордоном. Разом із сином вона влаштувалася в Португалії. Судячи зі знімків у мережі її життя анітрохи не змінилося – все ті ж тренування у залі, відпочинок із сином біля басейну та прогулянки узбережжям океану. Що стосується її колишнього чоловіка – успішного мільйонера та фахівця з інвестицій Андрія Великого, то чоловік перебуває десь поряд і регулярно проводить час із спільною дитиною.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.