Наталія Могилевська у білизняній сукні відірвалася на вечірці Катерини Кухар та влаштувала танці з Поляковою

Наталія Могилевська поділилася новим відео. На ньому співачка показала, як вони всі разом вітали балерину і подругу Катерину Кухар з Днем народження.

Легенда українського шоу-бізнесу Наталія Могилевська відома любов’ю до незвичайних нарядів. Зазвичай зірка естради обирає костюми з відкритим верхом, але цього разу на ній була рожева сукня у білизняному стилі та блакитний жакет з подібного матеріалу. а на ногах виконавиці були жовті черевики-човники на високих підборах.

На святі, влаштованому на честь святкування Дня народження прими-балерини Катерини Кухар, Наталія Могилевська станцювала запальний танець з Королевою Ночі Олею Поляковою під її хіт “Шльопки”. Долучилася до танцю і сама винуватиця свята Катерина Кухар. Очевидно, що дівчата добре повеселилися, натанцювалися, наспілкувалися і взагалі дуже добре провели час.

Наталія Могилевська з Катериною Кухар
Наталія Могилевська з Катериною Кухар

Саме цим невеликим відео артистка цього разу поділилася у себе на сторінці у мережі Інстаграм. Зауважимо, що співачка дуже любить ділитися з прихильниками моментами свого життя у мережі. А останнім часом навіть почала спілкуватися з ними на доволі цікаві та інтригуючі теми, відповідаючи на питання шанувальників.

Що ж до веселого відео з вечірки, то більшість її прихильників оцінили вміння співачки розважатися і закидали її компліментами. Проте знайшлися і ті, кому такі веселощі не припали до смаку. На їхню думку зараз немає приводів і взагалі не час для святкування.

Але таку позицію, на щастя, сприйняли не всі. Адже вважають, що незважаючи на все, життя продовжується і люди намагаються знайти в ньому щось хороше. Крім того, такі підписники приєдналися до побажань і привітань Катерині Кухар і разом з улюбленими артистами пораділи життю.

Зазначимо, що 18 січня примі-балерині Національної опери України Катерині Кухар виповнилося 39 років. Свій День народження зірка балету відзначила на Мальдівах у родинному колі. Разом з нею були її чоловік, артист балету Олександр Стоянов і двоє дітей пари.

Схожі статті