Ксенія Мішина виявилася неготовою до сімейного життя: “Потрібно вирішувати побутові справи”

Ксенія Мішина поділилася новими подробицями сімейного життя. Як виявляється, зірці катастрофічно не вистачає часу на все, проте і тут вона знайшла вихід.

Акторка і зірка “Кріпосної” та “Холостячки” Ксенія Мішина поділилася тим. як змінилося її життя з моменту участі у шоу. Мало того, що після завершення зйомок акторці та її обранцеві Олександрові Еллерту доводилося старанно приховувати фінал шоу. При цьому Ксенії Мішиній так і не вдалося цього зробити, адже уважні фоловери помітили її фото в машині переможця й відразу все зрозуміли.

Ксенія Мішина і Олександр еллерт щасливі разом
Ксенія Мішина і Олександр еллерт щасливі разом

Зараз же, окрім роботи над новими проектами на Ксенії Мішиній лежить відповідальність за новостворену родину. Вона зізнається, що їй, насправді, буває важко, але радіє, що поруч є люди. які її підтримують. До того ж, екс-холостячка зізналася, що в дечому їй стало простіше, адже можна попросити допомогти з побутовими справами.

Ксенія Мішина привідкрила закулісся родинного життя і розповіла про деякі подробиці, зокрема покупок. Вона зізналася, що намагаються закуповувати побільше всього, що не псується і протягом тижня докуповувати лише за необхідності. До того ж, деякі клопоти, як от прибирання або приготування їжі, вона може довірити Олександрові, якщо бачить, що не встигає.

Зірка зізналася, що для неї головну роль у теперішньому ритмі життя відіграє тайм-менеджмент. У зв’язку з цим вона поділилася, як розподіляє плани на день. Для Ксенії Мішиної важливо, аби у неї був чіткий план дій на наступний день. Крім того, всі складніші справи акторка намагається вирішувати першими, щоб не відкладати їх у довгий ящик.

Незважаючи на такий завантажений графік, Ксенія Мішина не забуває приділяти час синові Платону, доньці обранця Елі і своєму чоловікові Олександру.

Залишається тільки дивуватися як зірка кіно все встигає і про=и цьому має чудовий вигляд.

Схожі статті