Невістка Оксани Марченко втратила сором і вирішила показати відео з перчинкою: свекруха в гніві

Катерина Марченко знає методи привернення уваги і охоче ними користується.

Невістка відомої телеведучої Оксани Марченко Катерина Марченко — інстаблогер та модель 23-х років.

Весілля

Вона одружилася із старшим сином телеведучої від першого шлюбу Богданом Марченком 10 жовтня 2020 року. Подія була дійсно гучна, а преса ввесь день освічувала тільки свято молодят.

Весільна естрада

На банкет з’їхалися усі зірки української естради, зокрема для гостей співав Олег Винник. А розважав присутніх Григорій Решетник, у якого в той день у самого була річниця весілля, і Христина Решетник смиренно чекала на нього вдома вагітна.

Кращі друзі дівчат — це діаманти

А от пропозиція руки і серця була зроблена набагато раніше. Катерина не змогла встояти і похизувалася неймовірно великим діамантом на всю соцмережу з хитрою посмішкою на обличчі.

Еротична фотосесія

Тож досить ясно, що блогер любить привертати до себе увагу та ділитися особистим життям. І цей раз не був виключенням: Марченко вирішила продемонструвати, як проходить її еротична фотосесія. Вона опублікувала два відео.

Скріншот сторінки невістки Оксани Марченко

Катерина змінила рід діяльності і  виступила у якості фотографа. На першому відео модель постає у рожевому купальнику широко розставивши ноги, а на другому у костюмі, але без білизни, що добре видно, адже дівчина виділяє позами цей момент.

Скріншот сторінки Катерини Марченко

Фото робилися в студії на звичайному барному стільці на білому фоні. Тобто уся увага дістанеться моделі.

Що скажуть люди?

Як ставляться до подібних зйомок новоспечений чоловік моделі, або свекруха, Оксана Марченко, невідомо. Вони ніколи не коментували своє відношення до подібного мистецтва.

Схожі статті