Невідома донька Леоніда Якубовича перевдягається в чоловіка та цурається прізвища батька: всі подробиці

Леонід Якубович - всенародний любимець публіки. Його назавжди запам'ятають, як ведучого програми "Поле чудес".

Леонід Якубович – це саме той ведучий, який може викликати лише позитивні емоції. Його обожнювала країна, а кожен другий хотів побувати на шоу “Поле чудес”, щоб навіть не виграти приз, а просто поспілкуватися з шоуменом.

Його телепередача мала шалені рейтинги, був навіть створений музей всіх подарунків, що привозили Леоніду. В усіх він асоціювався, як порядний сивочолий дідусь.

Леонід Якубович у легендарному шоу. Кадр взято з відкритого доступу.

Варвара Відо та Леонід Якубович

У доброго екранного дідуся за плечима 3 шлюби. Є у Леоніда ще й донька. Звати дівчинку Варвара Якубович, проте, вона називає себе “Відо” (скорочено від “Відова” і носить прізвище матері. Дівчині 22 роки.

Леонід Якубович зі своєю донькою. Фото взято з вільного доступу.

Дівчина – музикант. Вона веде свій мікро-блог у мережі Інстаграм. Там висвітлює своє жіття. Від природи Варвара брюнетка, проте, надає перевагу неприродному кольору волосся.

А ще донька Якубовича думала покінчити життя самогубством.

Дівчина розповіла своїм небагаточисленним підписникам про те, як довгий час перебувала у депресії та як їй вдалося подужати хворобу.

Є у дівчини досить нестандартне захоплення. Вона – косплеєр.

Косплей – це один із видів перформансу, який полягає у зображенні в режимі реального часу певних відомих персонажів чи ідей, за допомогою костюму та характерних аксесуарів. Сучасний косплей виник в Америці в середовищі фанатів аніме та  японські комікси манґи, саме тому зазвичай головним джерелом даного перевтілення є манґа, аніме, відеоігр.

Через своє хобі, дівчина перевдягається у чоловічі фантастичні образи.

А ще Варвара Відо пише про своє життя та використовує дієслова у чоловічому відмінку.

Варварі подобається писати від чоловічої статі.

 

Схожі статті