Тіна Кароль покинула всі справи в Україні та полетіла за кордон: втікає від почуттів до Дана Балана

Тіна Кароль намагається приховувати своє особисте життя, але не завжди виходить.

25 січня чарівна Тіна Кароль відсвяткувала свій черговий день народження. Цього року співачці виповнилось виповнилося тридцять вісім років. На свій день народження зірка працювала, але не полишала себе власного свята.

Туреччина

Тіна Кароль вирішила відпочити у сонячній та мрійливі країні — Туреччині. Пробула вона там зовсім недовго, але встигла зробити селфі на пам’ять, чим і підказала своє місцезнаходження.

Скріншот сторінки Тіни Кароль

З Даном?

З ким святкувала співачка залишається таємницею. Справедливо буде припустити, що зі своїм коханим. Адже іншого приводу приховувати свою компанію майже не існує. Чи може бути це Дан Балан? Звісно може, але від нього чекати новин не доводиться. Нагадаємо, що

Історія замовчує

Дан Балан і Тіна Кароль підозрюються у любовному зв’язку вже досить довгий час. Їх стосунки почалися з телевізійного музичного шоу “Голос країни” і вся країна мала змогу спостерігати за розвитком їх роману. Однак велика кількість людей не вірить у справжність цих стосунків тому, що це схоже на піар. Справедливо зауваження і має право на існування. Але прихильники вірять, що такий погляд, як у Дана Балана і Тіни Кароль, коли вони дивляться один на одного неможливо зіграти навіть великому акторові.

Тільки син

Тіна Кароль же запевняє, що залишається вірною своєму покійному чоловіку Євгену Огіру та єдиний чоловік у її житті –  це її син Веніамін Огір. Правда це чи ні – розсудить час. Адже навіть таємничі Потап та Настя Каменських згодом розповіли про свій роман.

Схожі статті