Зірка української естради Олег Винник публічно натякнув на стосунки з Квіткою Таюне: серця вовчиць розбиті

На цей раз Олег Винник позабувся і проговорився стосовно себе та Таюне.

Повелитель жіночих сердець Олег Винник прославився не тільки завдяки своєму неперевершеному вокалу. Також йому в цьому йому допомогло холостяцьке життя, яке він веде.

Грайлива бек-вокалістка

Однак все не так однозначно, як могло би показатися на перший погляд. Куди б Олег Винник не поїхав, де би не був, на якій би сцені не виступав: поруч з ним завжди присутня прекрасна бек-вокалістка – Таїсія Сватко. І тільки сліпий не побачить шалену хімію, яка відбувається між ними.

Завжди заперечення…

Та Олег Вінник завжди заперечує роман з ким би то не було, а з Квіткою Табне нібито просто водить дружбу. Але варто доповнити: тривалу дружбу. Адже у Таюне є світлини з ще маленьким сином Олега Винника Юліаном. Навіть поговорюють, що Таїсія являється матір’ю хлопчика. Про роман між співаком та бек-вокалісткою заговорили навіть колишні односельчани Олега. Вони розповіли каналу ТСН, що артист завжди приїжджає додому зі своєю “подругою” і вже давно одружений.

Проговорився так проговорився

Але сьогодні сталося дещо,  що зводить усі старання співака сховати свою дружину до абсолютного нуля.

Популярне видання “Отдохни ” взяло  інтерв’ю у співака, у якому він зазначив, що дружби між жінкою та чоловіком не існує.

Скріншот сторінки Олега Винника

В такому разі, що ж між Олегом та Таюне? Якщо не дружба? Особливо в контексті цього популярного виразу. Залишається лише одне: кохання.

Сподіваємося, що Винник більше не буде тягнути зі знанням та скоро дасть ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповість все про свої стосунки з Таїсією Сватко.

Схожі статті