Ведуча новин Марічка Падалко показала свою підрослу доньку: просто копія матері

Марічка Падалко нечасто публічно показує своїх дітей. Тому підписники радісно відреагували на нове фото.

Марічка Падалко входить у трійцю улюбленців  глядачів новин на телеканалі 1+1, у яку також входять Соломія Вітвіцька та Лідія Таран.

Все ніяк не забудуть

Навіть дуже смішний казус, який стався з Марічкою досить нещодавно (у ведучої відвалився зуб у прямому ефірі) не в змозі полишити телеведучу любові прихильників. Хіба що, посміялися на славу.

Фото зі сторінки Марічки Падалко

Старша донька

Сьогодні телеведуча вирішила похизуватися своєю донькою, яка швидко підросла. Марічка зробила пост стосовно освіти і показала старшу дитину Марію.

“Хочете, щоб Ваша донька отримала, безкоштовно найкращу освіту, яку обере сама? Я з Вами! Хоча моїй старшій доньці лише 12. Але я мрію, що діти зможуть до закінчення школи визначитися, ким вони хочуть стати і не відкладуть свої реальні амбіції на кілька років.

«Я завжди хотіла бути «тим то» і «тим то», але батьки хотіли, щоб я пішла вчитися «туди то»… – так починається більшість моїх знайомств з тими, хто приходить до нас в школу на «плюси» в зрілому віці вчитися телебаченню.

Для мене такі сумні розмови стали своєрідним щепленням від того, щоб нав’язувати своїм дітям своє бачення їхньої майбутньої професії, а дати їм можливість обирати.

Я вчилася на вчителя англійської мови і ніколи не пошкодувала, що маю цей багаж знань, на який вже наклався практичний телевізійний досвід.

Про які професії мріють Ваші діти і чи Ви їх підтримуєте у виборі? А самі працюєте за освітою?” – так підписала фото відома телеведуча.

Марічка подає приклад хорошої матері та доброї дружини. І не забуває поділитися важливо інформацію з іншими.

Схожі статті