Актриса Ольга Сумська показала старі світлини зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком: “Дельфін і русалка”

Іноді дивишся на фото і хочеться потрапити у той час, коли воно було зроблено. Але час нестримно минає і йому зовсім байдуже.

Актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк являються прикладом для багатьох українських родин. Адже артисти прожили у шлюбі більше двадцяти семи років і досі виглядають щасливо та гармонійно.

Неймовірна історія знайомства

Їх історія знайомства відома багатьом: Віталій Борисюк побачив Сумську на сцені театрального училища і одразу закохався в тендітну білявку. Він не вірив у свої сили тому, що вона була донькою народних артистів.

Однак, це не зупинило його на шляху до омріяного роману з коханою і він зумів завоювати серце дівчини. Віталій зізнався Ользі прямо на сцені. Пошепки.Саме з цього почалася їх цікава та тривала подорож у майбутнє, де вони стали вірними супутниками один одному. Згодом в них народяться діти, а глядачі не зможуть уявити Ольгу та Віталія окремо.

Негаразди стаються у всіх

Згодом Сумська розповість, що в них з чоловіком також були кризи та негаразди у шлюбі,так само, як і в інших сімей. Зокрема, ставалися зради. Та подружжя сміливо рухалося вперед пробачивши один одному образи.

Атмосферна світлина

Сьогодні Ольга Сумська опублікувала стару світлину з Бердянська на своїй сторінці в Інстаграм. На ній Віталій та Ольга знаходяться біля моря та хизуються новомодними мобілками. Актриса одягнена у купальник з леопардовим принтом, кепку, сонячні окуляри та сережки-кільця. Віталій також показав усі свої аксесуари.

Фото дуже атмосферне і ніби переносить у той час, коли наше життя було не заповнено гаджетами, соцмережами та блогерами.

А прихильники не змусили чекати своїх гостреньких коментарів:

Скріншот коментарів під публікацією Ольги Сумської

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.