Як виглядає та чим займається мама Дана Балана: яка свекруха чекає на поп-діву Тіну Кароль

У відомого співака є не менш відома мати. Від неї Дан успадкував свій талант і вроду.

Особисте життя таємничого та серйозного ловеласа Дана Балана завжди знаходиться на перших сторінках глянцевих журналів та новинних сайтів. Але дуже рідко у цих статтях ви зможете знайти інформацію, яку надавав Балан особисто. Він не розповідає про своїх коханих, тримає в таємниці стосунки і ніколи не помиляється приховуючи щось. І не дивно. Бо в нього є людина, яка могла навчити співака поводити себе з прихильниками та пресою. І тим паче, захистити особисте від сторонніх очей.

Мама Дана Балана

Людмила Балан – популярна молдавська співачка і телеведуча. Ще на початку кар’єри вона зуміла підкорити серця глядачів не тільки на батьківщині, але і за межами країни.

Щастя в особистому житті співачка знайшла з Міхаєм Баланом, який, закінчивши факультет філології в тому ж вузі, що і його майбутня дружина, став дипломатом. У 1979 році у молодого подружжя, які жили на той момент в Кишиневі, народився первісток Дан. Пізніше в сім’ї з’явилася дочка, яку назвали Сандою.

Людмила Балан

O-Zone

Людмила брала безпосередню участь у розвитку проекту сина – групи O-Zone. Вона не тільки допомагала молодим учасникам знайти хорошу студію звукозапису, вела переговори з продюсерами, але і співала разом з хлопцями. Так, голос мами Дана звучить у пісні «Зимові канікули», яка увійшла до першого альбому команди.

У 2013 році Людмила дебютувала, як сольна виконавиця з композицією «За поцілунок». Публіка високо оцінила вокальні дані чарівної виконавиці, що спонукало артистку продовжувати роботу в музичному напрямку.

«Голос України»

У квітні 2020 року Людмила з’явилася в якості гостя на популярному українському шоу «Голос України». Прихід співачки став сюрпризом для глядачів: багато хто вперше познайомилися з мамою популярного виконавця, який увійшов до складу журі. Артистка виконала пісню українською мовою і зачарувала студію.

Після номера жінка поспілкувалася з публікою, зазначивши, що кожному необхідно обніматися 20 раз в день по 20 секунд: це робить людину щасливою. Глядачі захопилися красою і молодістю дами. Співачка, подякувавши за компліменти, прочитала зворушливу молитву, в якій просила Бога захистити сина від бід і нещасть.

Схожі статті