Відома телеведуча Леся Нікітюк змінила діяльність та заспівала: “Нашої юності надії”

Телеведуча Леся Нікітюк вирішила спробувати свої таланти і нарешті заспівала.

Леся Нікітюк знаменитість, яка полонила серце глядача з першого погляду. Її запам’ятали з телепрограма “Рощсміши коміка” за її неймовірне почуття гумору та харизму і згодом побачили її якості тревел-ведучої в ” Орел та Решка”. Там їй довелося співпрацювати з Регіною Тодоренко, з якою вона швидко знайшла мову.

Телебачення

Блондинка успішно провела кілька сезонів і могла зробити це ще раз однак політика телешоу передбачає постійну зміну телеведучих. Але потрібно нагадати, що в одному з сезонів ведуча залишилася через гроші, яка була повинна керівництву, адже дівчина програла в казино.

Хто зверху

Далі глядач зміг насолодитися прекрасною Лесею на Новому каналі у телешоу “Хто зверху”. Нікітюк працювала з Притулою. Це був жорсткий тандем, який вписувався в характер проекту, а Леся мала змогу працювати з безліччю зірок та обрости зв’язками.Зараз вона кохана своїми прихильниками, відома та визнана.

Голос

Хтось іде спробувати свої сили на музичні проекти, а хтось тренується на підписниках. Саме так і вирішила вчинити Леся. Із заспівала відому композицію ” Море, море, мир бездонний”.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк
Скріншот сторінки Леся Нікітюк

Телеведуча не почувала себе комфортно, однак співати на припинила і закінчила приспів.

Чи сподобався виступ кумира прихильникам невідомо тому, що до цієї публікації неможливо залишити коментар. А дарма! Адже талановита людина талановита у всьому. Леся, в майбутньому, могла би нас порадувати музичними творами, як це зробила російська телеведуча Оля Бузова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.