Поп-діва Тіна Кароль нарешті відповіла на питання про їх стосунки з молдавським мачо Даном Баланом

Стосунки Тіни Кароль і Дана Балана досі хвилюють серця шанувальників. Тому співачка зробила для них маленьке виключення.

Тіна Кароль та Дан Балан — найбільш обговорювана та популярна зіркова пара в Україні на даний момент. До цього призвела таємниця, яка окутує цих двох від сторонніх очей. А як відомо – таємниці привертають увагу.

Реальні стосунки Тіни та Дана Балана

Тіна і Дан не розповідають, що саме між ними відбувається. Подейкують, що їх стосунки на телевізійному шоу “Голос країни”, яке транслюється на каналі 1+1, не були постановкою і співаки проводили карантин разом. Про це свідчило безліч фотографій Тіни Кароль, яка готувала з молдавським співаком новий сингл і забула, що шанувальники не здогадуються про серйозність їх стосунків.

Людмила Балан

Підлила олії у вогонь й мати виконавця Людмила Балан, яка буквально на сцені благословила майбутніх молодят. І щоб там не казали: щось-таки між ними відбувалося. Навіть якщо спочатку це був лише піар.

Вони обіймалися, загравали, підглядала один за одним та ревнували. У поп-діви навіть якось навернулися сльози на очах. А Дан оголосив, що збирається свататися.

Зараз же повисла суцільна тиша і про пару нічого не чутно.

Відповідь на головне питання

Але Тіна вирішила поставити всі крапки над ” і” : вона опублікувала відео, у якому один з тіктокерів запитує про те, що відбувається між нею та Даном. А вона у відповідь закочувала очі та хитро посміхалася.

Скріншот сторінки Тіни Кароль

Тіна Кароль не скаже правду, але на її обличчі написано все. Флірт продовжується. А мрії прихильників про Тіну Балан усе ще можуть перетворитися у реальність.

Щоб дізнатися більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті