Леся Нікітюк перед поверненням додому з Мальдів залила сльозами весь острів: звикла до життя в раю

Леся Нікітюк після недовгого відпочинку змушена повертатися додому. Зірка поділилася емоціями від останнього дня на мальдівах у своєму Інстаграм.

Українській телеведучій Лесі Нікітюк вдалося на кілька днів вирватися з робочих буднів й насолодитися відпочинком на райських Мальдівах. Проте цього дівчинів виявилося замало і вона була не готовою до того, що так швидко доведеться повертатися у холодний засніжений Київ.

Леся Нікітюк зізналася прихильникам, що хоч сама не досконало володіє українською, проте встигла навчити місцевих. В останній день її перебування на острові співробітники готелю, де відпочивала красуня, влаштували їй сюрприз, виклавши їй на ліжку побажання доброго ранку.

Леся Нікітюк показала, як їй побажали доброго ранку
Леся Нікітюк показала, як їй побажали доброго ранку

Повертаючись до столиці Мальдів міста Мале українська телеведуча поділилася кількома порадами щодо вибору готелю і трансферу до нього. Вона зазначила, що на її думку. човен краще, адже можна краще все роздивитися і відразу дорогою до готелю побачити дельфінів.

Готуючись до відльоту, Леся Нікітюк також поцікавилася у прихильників чи є в Києві сніг. Проте отримала відповідь не лише про столицю, а й про всі міста України. Як виявилося, далеко не всім пощастило побачити сніг й насолодитися справжньою зимовою погодою.

Під новим фото Лесі Нікітюк прихильники залишили не лише компліменти й новини про погоду. Дехто, побачивши де була телеведуча. вирішив, що дівчина відверто знущається з прихильників. про що написав у коментарях.

Леся Нікітюк поділилася одним з останніх фото з Мальдів
Леся Нікітюк поділилася одним з останніх фото з Мальдів

Хоча здебільшого підписники зірки залишися в захваті від фото з мальдів. зізнавшись.ю що й самі збираються тікати в рай від холодної української погоди.

Схожі статті