Настя Каменських у траурному образі налякала прихильників: “Геть зовсім схудла”

Настя Каменських знову вражає ніжними знімками. Крім того артистка, яка нещодавно втратила батька, поділилася роздумами про життя.

Родина Насті Каменських нещодавно пережила непоправну втрату – пішов у вічність тато співачки. Дівчина, незважаючи на втрату, продовжує жити і радувати прихильників новими піснями та знімками. Проте зараз на сторінці Насті Каменських в Інстаграм все частіше з’являються спогади та роздуми.

От і цього разу Настя Каменських поділилася світлиною зі свого весілля, на якій артиска зображена у весільній сукні. Дівчина зізналася, що саме творчість та музика допомагає їй пережити найгірші моменти життя і пригадати ті дні, коли вона почувалася найщасливішою.

Саме таким відчуттям вона присвятила нову композицію “Почуття”, зізнавшись, що це була улюблена пісня її тата.

Прагнучи ділитися з усіма прихильниками та слухачами лише позитивними емоціями, дружина Потапа зосередилася саме на цьому, зауваживши, що сподівається на те, що її творчість викликає саме такі відчуття і допомагає повернутися у щасливі дні.

Крім цього, у своєму Інстаграм Настя Каменських поділилася роздумами про життя. Лише після втрати найріднішої людини співачка знайшла в собі сили поговорити про цінність життя і його моментів.

Для зірки стали особливо цінними будь-які моменти. не зважаючи на те, були вони радісними чи ні. І, хоча артистка намагається оточити себе лише приємними емоціями та любов’ю, проте сприймає весь спектр емоцій. Зараз вона намагається далі жити моментами. незважаючи на те, якими емоціями ці моменти наповнені.

При цьому зірка не забуває мріяти про краще, вірити в нього і дарувати свою любов прихильникам. Для них вона виражена в піснях співачки, її дописах та моментах. якими Настя Каменських завжди з ними ділиться.

Схожі статті