Вагітна Світлана Лобода не втрималася та натякнула на поповнення в родині: “В мене для вас є новина”

У Світлани Лободи, окрім вокалу, є ще один бездоганний талант - приховувати свою вагітність. Та прихильники співачки теж "не пальцем роблені".

Світлана Лобода вважає за краще не афішувати подробиці свого особистого життя. Відомо, що вона жила в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. У пари народилася дочка Євангеліна. До речі, свою вагітність, як, втім, і відносини з Андрієм, Світлана довгий час успішно приховувала.

Перша вагітність

Таємниця відкрилася лише напередодні пологів. На останніх тижнях вагітності, коли живіт вже було неможливо приховати, Лобода з’являлася на світських заходах і відкрито демонструвала свій стан. Варто відзначити, що співачка вела активний спосіб життя, працювала і навіть брала участь в різних проектах. Через два тижні артистка знову стояла на сцені.

Друга вагітність

На початку 2018 року соцмережі вибухнули від чуток про вагітність Лободи: нібито співачка завагітніла від соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. Також про цікаве положення Лободи випадково проговорився Микола Басков.

Згодом співачка народила доньку. Ім’я батька дитини як і раніше тримається в секреті. Журналісти спробували було звернутися за роз’ясненням до батька Світлани, але і тут їх чекала невдача: Сергій Лобода чи то справді не знав імені батька свого онука, чи то не розголошує його за наполяганням доньки. Дівчинку назвали Тільда, що, звичайно, підігріло переконаність в тому, що її батько саме Тілль.

Сьогодні співачка повідомила у своєму інстаграм акаунті, що збирається завтра поділитися новиною. Прихильники стали активніше та почали ділитися здогадками.

Виявляється, що слухачі підозрюють Світлану вагітності

Деякі припустили, що Лобода збирається одружуватися, адже  на її пальчику красується величезна обручка.

Прихильники Лободи грають у Шерлока Холмса

Але серед купи коментарів про вагітність та заміжжі знайшлись і більш раціональні припущення: співачка вагітна новим хітом.

Схожі статті