Молода співачка Ірина Федишин похизувалася подарунком на день народження від чоловіка

Улюблениця мільйонів українців похизувалася подарунком, який неможливо перевершити.

Ірина регулярно публікує світлини в Instagram з чоловіком і дітьми із загальних подорожей, прогулянок, посиденьок в ресторанах. Судячи з кліпів, у яких подружжя досить часто з`являється разом та ніжних приспівів, пара відчуває себе гармонійно та щасливо.

“У мене прекрасний чоловік! Ми з ним рідко сваримося, а якщо це і відбувається, то не через побуту, а через роботу. Я намагаюся робити так, щоб у будинку була нормальна атмосфера, адже сама росла в нормальній аурі – не бачила, як мої батьки сваряться. у нас в домі завжди була повага, і це для мене до цих пір на першому місці. Словами можна дуже поранити людину, тому треба включати розум – менше емоцій і амбіцій “, – зізналася Ірина Федишин журналістам каналу Україна.

Подарунок на день народження

Ірина неодноразово зазначала, що найкращий подарунок для неї – її родина. Її артистці часом не вистачає. І хоча парі подобається працювати разом, іноді хочеться роботу залишати за дверима. Тому, як тільки у Ірини Федишин з’являється перерва між концертами, вони всією родиною пакують валізи і їдуть підкорювати нову країну, залишивши всі розмови про роботу. Тож чоловік виконавиці вирішив не мудрувати та подарував коханій сімейну подорож до Домініканської Республіки.

Шанувальники співачки засмутилися, адже захоплена перельотами Ірина не змогла відповісти на всі привітання. У коментарях почалася смута, але виконавиця по приїзді, взяла все у свої руки та вирішила питання.

Скільки триватимуть канікули співачки та коли вона збирається повертатися в Україну Ірина замовчує. Але прихильників не залишає і тримає в курсі подій.

Схожі статті