Віктор Павлік та його молода дружина розсекретили ім’я майбутньої дитини

Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Павлік вирішили повернути свої слова назад стосовно статі дитини та розповіли про ім'я, яке підібрали малятку.

Віктор Павлік народився в 1965 році в місті Теребовля Тернопільської області. У 1997 році вийшов його перший сольний альбом “Шикидим”. У 2016 році Павлику присвоєно звання народного артиста України.

Скандальний роман

У 2020 році він зі скандалом одружився в четвертий раз на своєму концертному директорові Катерині Репяховій. Виявилося, що дівчина була коханкою співака протягом трьох років. А із  зізнанням публіці запізнилися через хворобу сина Віктора. У січні стало відомо, що дружина Павліка вагітна. Пологи очікуються на початку червня. Для Катерини майбутня дитина стане первістком.

Стать дитини

Український співак Віктор Павлик в ефірі передачі ЖВЛ, яка вийшла на каналі “1 + 1”, розповів, що у них з дружиною Катериною Павлік народиться син.

“Наймолодший Павлик буде братом для моїх дітей Саші та Христини і Павла мого, царство небесне. І він буде дядьком моїм онукам. Це все буде цікаво, бачите як все воно в житті”, – зазначив.

У Павліка від попередніх відносин є син Олександр і дочка Христина. Вони – єдинокровні брат і сестра. Молодший син артиста Павло Павлік помер в серпні 2020 роки після боротьби з раком.

Перегралося

Подружжя запевняє, що це лише версія каналу 1+1

В Інстаграмі Катерини Павлік було публіковано відео, в якому подружжя зізналося, що речення Віктора Павліка обрізали при монтуванні і артист, насправді, не відкрив стать дитини, а лише обговорював вирогідність.

Ім`я малюка

Зважаючи на те, що ім’я Міша – унісекс, подружжя не бачить сенсу приховувати його

Дитинку назвуть Мішею незалежно від статі. Саме таке ім`я подобається подружжю і для них немає ніякої різниці: Михайло чи Мішель.

Схожі статті