Ірина Білик, Маша Єфросиніна, Катерина Кухар та інші зірки, які жити не можуть у бруді

Українські зірки так само люблять чистоту і порядок в оселях. Проте у декого зі знаменитостей до цього просто таки непереборний потяг.

Зірки українського шоу-бізнесу зізнаються, що карантин багато чого змінив у їхньому житті. Зокрема це стосується ставлення до чистоти та прибирання.

Однією з найбільших чистюль називають приму-балерину Катерину Кухар. Її чоловік. Олександр Стоянов пригадав, що такий потяг до прибирання проявився у його дружини ще 10 років тому. Саме тоді пара вперше поїхала на відпочинок за кордон і перше, що зробила балерина, почала все протирати антисептиком та вологими серветками.

Катерина Кухар обожнює наводити чистоту скрізь, навіть у готелях
Катерина Кухар обожнює наводити чистоту скрізь, навіть у готелях

Сама Катерина Кухар зізнається, що не їстиме їжу. яка не пройшла належну термообробку. Тоді це стало причиною жартів зі сторони її друзів та знайомих.

Не менш ревно оберігає себе від мікробів і співачка Ірина Білик. Вона не витримує контакту з хворими і не любить торкатися речей без попередньої обробки. Співачка зізнається, що на репетиційних базах ніколи не візьме в руки мікрофон без попередньої обробки його спиртом і серветками. А про те, аби торкнутися до нього губами і мови бути не може. Ірина Білик говорить, що всі її колеги знають про її прагнення до чистоти.

Ірина Білик боїться мікробів і вважається найбільшою чистюлею
Ірина Білик боїться мікробів і вважається найбільшою чистюлею

А от співачка Камалія останнім часом мало того, що виходить з дому в масці, окулярах. рукавичках і кепці, вона все це дезинфікує після повернення додому. Крім того співачка зізналася, що вдома вони кожні півгодини протирають всі перила і ручки антисептиком.

Така увага до чистоти не дивує. адже зірка перехворіла на ковід-19 і не з чуток знає про наслідки.

Не гребує засобами захисту і прибиранням ведуча Маша Єфросиніна. Вона зізнається, що ще раніше почала носити в сумочці антисептичний спрей, гель і серветки. До того ж зірка не просто носить весь цей арсенал з собою. вона ним активно користується.

Не менша любов до чистоти і у ведучої Лесі Нікітюк та співака Павла Зіброва. Від такої любові до порядку страждають і їхні домашні улюбленці – собаки. І якщо свого песика телезірка протирає, то співак оббризкує свого чотирилапого антисептиком.

Люблять наводити чистоту й колеги зірок Діма Коляденко, Юрій Горбунов, тімур мірошниченко та інші. Що ж, таке прагнення до чистоти непогане, головне не переходити межі.

Схожі статті